renata
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- μαλαισία
προτείνω να παρεις τσαι ,φασκόμηλο ,χαμομήλι ,ένα βραστήρα ,ασπιρίνες,και αντιβιωτικά ,γιατί έτσι που τα λένε τα παιδιά ,θα πουντιάσεις ...μπρρρρρ!!!!!!!
αν βρηκες καλη προσφορα για το ξενοδοχειο κλειστο,ειναι παρα πολυ καλο....η σταση για λεωφορειο ειναι στα 50 μετρα το 100 και το 200,η σταση μετρο για παντου σχεδον ειναι στην αλεξαντερσπλατζ πολυ κοντα κανενα 5λεπτο με τα ποδια,τα μουσεια ειναι διπλα,ειναι πανω στον κεντρικο δρομο που οδηγει στην brandeburg gate,μαγαζια και σουπερμαρκετ εχει στην αλεξαντερσπλατζ,σουπερμαρκετ ενα μεσα στο μεγαλο εμπορικο alexa και ενα εχει στο πολυκαταστημα kaufhoh galeria αυτο που ειναι στο alexa ειναι πιο φθηνο.Βρήκα μια καλή προσφορά για το Radisson Sas Berlin. Nα το κλείσω λέτε; Εχω πρόσβαση σε μετρο, λεωφορείο κλπ; Κυρίως με ενδιαφέρει αν έχω καλή πρόσβαση στο ξενοδοχείο από το αεροδρομιο schoenfeld. Marikaki, εσύ που έχεις μείνει δώσε μου σε παρακαλώ πληροφορίες σχετικά με την περιοχή. Είδα ότι είναι κοντά στα μουσεία. Περπατιέται άνετα η απόσταση.Πώς είναι το βράδι, έχει γύρω μαγαζιά, supermarkets, εστιατόρια, μπαράκια κλπ; Sorry για την ανάκριση αλλά είναι αλλιώς όταν μαθαίνεις συγκεκριμένα πράγματα από πρώτο χέρι. Είναι η πρώτη μου φορά στο Βερολίνο, θα είναι για 3 μέρες και πιστεύω να πάρω μια καλή γεύση από Berlin.Tο προγραμματίζω για μέσα Φεβρουαρίου. Θα γίνω λέτε παγάκι; (Είμαι και κρυουλιάρα))Σας ευχαριστώ και περιμένω.