η Πραγα ειναι απιστευτη, να πατε οπωσδηποτε. εσεις προλαβαινετε πολλα πραγματα να κανετε, ειναι πολλες οι μερες που θα μεινετε. πραγα ειχαμε παει το 08. εγω κοιταω να παμε σε μια κομωπολη κοντα στο Βερολινο (που ξεχασα κιολας το ονομα της)
εγω εχω χρησιμοποιηση μεχρι στιγμης τον τοπ 10 και εχω μεινει ευχαριστημενη, εχω τσεκαρει και καποια απο τα καφε και τα εστιατορια που προτεινει και εχει πεσει μεσα, τουλαχιστον για τα δικα μου γουστα. για τον explorer που λες βρηκα μονο εναν γενικο για ολη την Γερμανια, δεν υπηρχε διαθεσιμος μονο για Βερολινο για να μπορεσω να τον ξεφυλλίσω. βλεπω παντως οτι εχω παρα πολλα πραγματα που πρεπει να δω και αγχώνομαι αν θα προλαβουμαι ολα. εχει και μουσειο της μανταμ τισσο, κατι που δεν ηξεραεγώ πήρα τον οδηγό της explorer και έχει πολλές και χρήσιμες πληροφορίες ωραίες παρουσιάσεις για περιπάτους και βασικά ότι πρέπει να δείς... Ωραίος είναι και ο οδηγός επιβίωσης που έχει στο τέλος, όπου αναφέρει εστιατόρια, καφε, μπαρ, ξενοδοχεία ανα περιοχή και το επίπεδο τιμής....
Βερολίνο - Βιβλία στα Ελληνικά - Παπασωτηρίου - Η Διεύθυνση της Γνώσης! Αυτός εδώ είναι ο οδηγός της explorer που αναφέρομαι... Όντως υπάρχουν πολλά αλλά μην αγχώνεσαι και κοίτα να χαρείς το ταξίδι σου και όλα τα μέρη που θα επισκεφθείς....
Γνώμη μου είναι να αφήσεις αξιοθέατα όπως το μουσείο της μαντάμ Τισό στην άκρη, δεν θεωρώ ότι είναι από τα βασικά για να δείς και συν τις άλλοις εγώ δεν θα έδινα 20 ευρώ το άτομο για να δώ κέρινα ομοιώματα.....