KARGIO
Member
Γεια σας κι απο μενα, και καλως σας βρηκα.
Με μια γρηγορη ματια που εριξα στο φορουμ ειδα οτι μπορεις να παρεις πολλα χρησιμα πραγματα και πληροφοριες.
Εχω κλεισει για Βερολινο στις 26/12, θα ειμαι μαζι με την γυναικα μου και τον πενταχρονο γιο μου, θα μεινουμε στο Radisson Blu, διπλα στον ποταμο Spree, πεταμε με easyjet και φτανουμε Βερολινο στις 17:40.
Και τωρα οι ερωησεις (...οπλιστειτε με υπομονη)
1. Τι χαρτια χρειαζονται για να ταξιδεψει ο γιος μου?
2. Εχω κλεισει μεσω travelplanet24, αληθευει οτι εχω μονο την φορμα κρατησης που μου εχει στειλει η εταιρεια με mail, στο check-in?
3. Τι μεταφορικο μεσω βολευει για το ξενοδοχειο και ποιο?
4. Τα μουσεια που διαβασα παραπανω ειναι κοντα στο ξενοδοχειο?
5. Ο ζωολογικος κηπος και το aquarium ειναι κι αυτα κοντα, τι μεταφορικο μεσω βολευει να παρουμε?
6. Ειναι οι Γερμανοι προθυμοι να βοηθησουν τουριστες, μιλανε αγγλικα?
7.....Αν μου ξεφυγε κατι παρακαλω συμπληρωστε......
Ισως καποια απο αυτα που ρωταω να εχουν απαντηθει παραπανω, αλλα απο οτι ειδα το τοπικ εχει το ουδολως ευκαταφρονητο μεγεθος των 21 σελιδων.
Σας ευχαριστω ολους εκ των προτερων.
Με μια γρηγορη ματια που εριξα στο φορουμ ειδα οτι μπορεις να παρεις πολλα χρησιμα πραγματα και πληροφοριες.
Εχω κλεισει για Βερολινο στις 26/12, θα ειμαι μαζι με την γυναικα μου και τον πενταχρονο γιο μου, θα μεινουμε στο Radisson Blu, διπλα στον ποταμο Spree, πεταμε με easyjet και φτανουμε Βερολινο στις 17:40.
Και τωρα οι ερωησεις (...οπλιστειτε με υπομονη)
1. Τι χαρτια χρειαζονται για να ταξιδεψει ο γιος μου?
2. Εχω κλεισει μεσω travelplanet24, αληθευει οτι εχω μονο την φορμα κρατησης που μου εχει στειλει η εταιρεια με mail, στο check-in?
3. Τι μεταφορικο μεσω βολευει για το ξενοδοχειο και ποιο?
4. Τα μουσεια που διαβασα παραπανω ειναι κοντα στο ξενοδοχειο?
5. Ο ζωολογικος κηπος και το aquarium ειναι κι αυτα κοντα, τι μεταφορικο μεσω βολευει να παρουμε?
6. Ειναι οι Γερμανοι προθυμοι να βοηθησουν τουριστες, μιλανε αγγλικα?
7.....Αν μου ξεφυγε κατι παρακαλω συμπληρωστε......
Ισως καποια απο αυτα που ρωταω να εχουν απαντηθει παραπανω, αλλα απο οτι ειδα το τοπικ εχει το ουδολως ευκαταφρονητο μεγεθος των 21 σελιδων.
Σας ευχαριστω ολους εκ των προτερων.