Just Lori
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ανταρκτική
Nαι!Τι υπερπαραραγωγή είναι αυτή!!! Γίνεται κάθε χρόνο αυτό το φεστιβάλ τέτοιες μέρες; Για να ξέρουμε για του χρόνου... Τώρα δεν προλαβαίνουμε να πεταχθούμε.
Nαι!Τι υπερπαραραγωγή είναι αυτή!!! Γίνεται κάθε χρόνο αυτό το φεστιβάλ τέτοιες μέρες; Για να ξέρουμε για του χρόνου... Τώρα δεν προλαβαίνουμε να πεταχθούμε.
Βασίλη καλησπέρα.Χαιρετώ το forum και ευχαριστώ για τις πολύτιμες πληροφορίες .
16 με 19 Νοέμβρη θα βρίσκομαι Βερολίνο (καλώς εχόντων των πραγμάτων) και φτιάχνοντας το πρόγραμμα μου
έχω κάτι λίγες απορίες ακόμα.
Αν γνωρίζει κάποιος εκείνες τις ημέρες αν θα έχουν ξεκινήσει οι Χριστουγεννιάτικες αγορές ,
και 2) συγκεκριμένα μαγαζιά για φαγητό (γερμανικό ,ιταλικό ) πέριξ της alexanderplatz και potsdamer platz
Ευχαριστώ Βασίλης
Προχριστουγεννιάτικο κλίμα θα υπάρχει, αλλά ξύλινα σπιτάκια κλπ. όχι.Σιγουρα ολα θα ειναι ολα στολισμενα και ολες οι πλατειες θα ειναι γεματες με ξυλινα σπιτακια που θα πουλανε διαφορα χριστουγεννιατικα η μη.
Δεν ειμαι σιγουρος τι σημαινει χριστουγιεννατικες αγορες που λες. Εαν εννοεις το κλιμα, με φωτακια και γενικοτερη διαθεση τοτε ναι.
Ξαναείδα τις ημερομηνίες που είχα πάει εγώ και ήταν περίπου μια-δυο εβδομάδες πιο μετά. Μπορεί και να μην έχουν φτιάξει τίποτα από αυτά που είδα εγώ. Είχα πάει 27-30 Νοεμβρίου.Σιγουρα ολα θα ειναι ολα στολισμενα και ολες οι πλατειες θα ειναι γεματες με ξυλινα σπιτακια που θα πουλανε διαφορα χριστουγεννιατικα η μη.
Δεν ειμαι σιγουρος τι σημαινει χριστουγιεννατικες αγορες που λες. Εαν εννοεις το κλιμα, με φωτακια και γενικοτερη διαθεση τοτε ναι.
Υπάρχουν πολλά στην εκεί περιοχή, ακόμα και Γρηγόρης, Starbucks κλπ.Καλημέρα
ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και τις απαντήσεις σας .
Marios Gr τώρα είδα την ιστορία σου και τα tips για το φαγητό
Και κάτι τελευταίο (ελπίζω) , Γύρω από alexanderplatz που είναι το ξενοδοχείο μου υπάρχει φούρνος ή κατι τέτοιο για πρωινό, γιατί το χρεώνουν 18Ε και λέω να μην το πάρω.