Nancoula1
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Μεξικό
Την 28η Οκτωβρίου βρίσκουμε με το φίλο μου πολύ φθηνά εισιτήρια για Πάφο και Λάρνακα, αλλά δεν έχουμε ιδέα από Κύπρο (εγώ πήγα 5ήμερη με το σχολείο, αλλά το μόνο που μας ενδιέφερε τότε ήταν να κάνουμε φάρσες στα διπλανά δωμάτια) και δεν ξέρουμε ποιο αεροδρόμιο να επιλέξουμε και σε ποια πόλη να μείνουμε τελικά. Είμαστε 30 χρονών, μας αρέσουν οι βόλτες στην πόλη, τα όμορφα μπαράκια, τα ωραία ταβερνάκια δίπλα στο κύμα και τα καλά εστιατόρια (αν έχει κι αρκετά καλό καιρό για βουτιά δε θα πούμε όχι, αλλά δεν είναι απαραίτητο).. Θέλουμε να ξεκουραστούμε, οπότε ίσως επισκεφθούμε λιγότερα αξιοθέατα απ΄ότι συνηθίζεται. Πάντως δεν έχουμε σκοπό να νοικιάσουμε αυτοκίνητο και να γυρίσουμε όλο το νησί. Ίσως μηχανάκι για όπου επιλέξουμε να μείνουμε και τα τριγύρω μέρη. Ποια πόλη θα μας προτείνατε; (ποτέ δε φανταζόμουν ότι το να βρω φθηνά εισιτήρια για 2 κοντινούς προορισμούς θα με μπέρδευε τόσο!) Εγώ είχα πάει Κύπρο με το σχολείο και έχω τριγυρίσει αρκετά τη Λευκωσία (βέβαια τότε άλλα μας ενδιέφεραν), αλλά αν αξίζει περισσότερο από όλες τις άλλες πόλεις μπορεί να ξαναπήγαινα. Ευχαριστώ πάρα πολύ όλους σας!
Last edited by a moderator: