nickostraveller
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ
Μου είπαν πως είναι καλή ιδέα να κάνουμε εκδρομή από Πάτμο για Αρκιους και Λειψους! Κοιτάζοντας τα δρομολόγια τώρα για ημερήσια εκδρομή δεν εξυπηρετεί κάτι γιατί το καράβι φτάνει στις 10.30 το πρωί και μετά φεύγει πίσω στην Πάτμο στις 12!!!!
Γνωρίζει κανείς αν υπαρχει πιθανότητα να έχει καραβάκια που κάνουν ημερήσιες εκδρομές εκεί; Η Απλά ναυαγησε η ιδέα του να πάμε και σε αυτά τα νησάκια;
Καθολου δεν ναυαγησε η ιδεα και στο υπερπροτεινω να κανεις ημερησια οργανωμενη εκδρομη με τον Ιακωβο που βρισκεται στο λιμανι της Σκαλας .Εγω ειχα κανει την εκδρομη Αρκιοι,Ασπρονησι,Τηγανακια μαγικα καταγαλανα νερα επιπεδου Παξων .Σε αφηνει στις καλυτερες παραλιες που δεν παει προφανως αυτοκινητο παρα μονο καραβακι ,σκαφακι και σε αφηνει και στο λιμανι των Αρκιων για φαγητο (οπου εχει εξαιρετικο ψαρι σε πολυ χαμηλες τιμες).Να το κανεις απο μονος με πλοιο της γραμμης απο Πατμο και δεν βολευει και θα ταλαιπωρηθεις και δεν θα δεις και τιποτα.Εχει οργανωμενη και για Λειψους ρωτα και αυτο αν θες ,εγω ειχα κανει την εκδρομη των Αρκιων και περασα φανταστικα
Last edited: