12 Μαρτίου 2010 #1 M masabuka New Member Μηνύματα 1 Likes 0 ειμαι απο θεσσαλονικη και το πασχα εχω κλεισει για βουδαπεστη.θα ηθελα να μου πειτε καποια πραγματα που πρεπει να προσεξω
ειμαι απο θεσσαλονικη και το πασχα εχω κλεισει για βουδαπεστη.θα ηθελα να μου πειτε καποια πραγματα που πρεπει να προσεξω
12 Μαρτίου 2010 #2 eva kas Member Μηνύματα 961 Likes 225 Επόμενο Ταξίδι οσο πιο μακρια γινεται! Ταξίδι-Όνειρο Ανταρκτικη + Αρκτικη καλως ορισες! πατα στην λεξη πανω και θα σου εμφανισει ολες τις πληροφοριες που εχουν καταχωρηθει. ξεκινα απο εκει και οτι απορια εχεις ρωτα μας!
καλως ορισες! πατα στην λεξη πανω και θα σου εμφανισει ολες τις πληροφοριες που εχουν καταχωρηθει. ξεκινα απο εκει και οτι απορια εχεις ρωτα μας!
12 Μαρτίου 2010 #3 Zephyrous Member Μηνύματα 294 Likes 69 Επόμενο Ταξίδι Πάτμος & Αλικαρνασσός Ταξίδι-Όνειρο Ν.Υ - Σαν Φραν. με πατινι Καλως την και καλοταξιδη! Μπορεις επισης να χρησιμοποιησεις την αναζητηση στο δεξι ακρο της μπλε μπαρας!
Καλως την και καλοταξιδη! Μπορεις επισης να χρησιμοποιησεις την αναζητηση στο δεξι ακρο της μπλε μπαρας!
12 Μαρτίου 2010 #4 _antonis_ Member Μηνύματα 3.357 Likes 1.237 Καλώς ήρθες masabuka!!! Καλή προετοιμασία και καλά ταξίδια!!!
12 Μαρτίου 2010 #5 kanaliotis Member Μηνύματα 143 Likes 58 Ταξίδι-Όνειρο Περού Καλώς ήρθες πατριωτάκι, να προσέξεις αν πάς με το άλλο φύλλο, μην τον αφήσεις να πολυγυρνάει μόνος του, να ξέρεις... θα ψαχνει τα πονηρά της Βουδαπέστης!!!!
Καλώς ήρθες πατριωτάκι, να προσέξεις αν πάς με το άλλο φύλλο, μην τον αφήσεις να πολυγυρνάει μόνος του, να ξέρεις... θα ψαχνει τα πονηρά της Βουδαπέστης!!!!
12 Μαρτίου 2010 #6 Xontro_Mpizeli Member Μηνύματα 626 Likes 144 Επόμενο Ταξίδι Μπαλί Ταξίδι-Όνειρο Νέα Υόρκη & Ισλανδία!!! Welcome Καλώς όρισες στην παρέα του Travelstories! Χρησιμοποίησε την Αναζήτηση και κάνε μία περιήγηση πρώτα στα θέματα και τις συζητήσεις του forum, και αν έχεις έπειτα κάποιες απορίες, εδώ είμαστε! Καλώς ήρθες ξανά στην παρέα μας
Welcome Καλώς όρισες στην παρέα του Travelstories! Χρησιμοποίησε την Αναζήτηση και κάνε μία περιήγηση πρώτα στα θέματα και τις συζητήσεις του forum, και αν έχεις έπειτα κάποιες απορίες, εδώ είμαστε! Καλώς ήρθες ξανά στην παρέα μας