Ευχαριστώ πολύ demie!!Όταν πήγα η λίστα μου είχε τα εξής: Όπερα (μοιάζει με πλοίο), Stortinget (Βουλή), δημαρχείο, Vigeland Park (προσωπικά μού άρεσε πολύ), Strøget (πεζόδρομος), καθεδρικός ναός, Royal Palace (και πηγαίνοντας προς τα εκεί συναντάς το εθνικό θέατρο και το πανεπιστήμιο), Aker brygge (μαζεμένα εστιατόρια, μπαρ, κτλ.) είναι ωραία για βόλτα, Akershus Festning (Κάστρο. Εμείς δεν προλάβαμε να ανέβουμε), Nobel Peace Centre (στην αρχή της Aker brygge ), Christiania Town square, The Viking Ship Museum (είναι λίγο πιο έξω, εμείς είχαμε πάει με λεωφορείο).
Για φαγητό/ ποτό δεν μπορώ να σού προτείνω κάτι γιατί όλη την ώρα "τρέχαμε" και δεν είχαμε χρόνο, ίσως να φάγαμε κάτι πρόχειρό...ούτε που θυμάμαι...
Νασαι καλά Χριστίνα μου! Είπα να μη κάνω μισές δουλειές, να τελειώσω πρωτα αυτή.. Και μετά θα δω, ίσως πάρει σειρα η Τοσκάνη.. Οπότε αργεί η Λισαβόνα..Με εκπλήσσεις! Από Λισαβόνα περίμενα ιστορία, την πασχαλινή συνεχίζεις εσύ!!! Τέλειες οι φωτό και η ιστορία!! Πάντα ωραία ταξίδια εύχομαι!!!!
Πολύ όμορφα echo μου.
Καμιά σοκολατίτσα τρόικα έφερες στην Ελλάδα;