mourohavlos
Member
+1000 από μέναΑς στηρίξουμε τις μικρές εκκλησίες της πόλης που ....άλλοτε γέμιζαν και τώρα ελλείψει των ελλήνων αργοπεθαίνουν.
+1000 από μέναΑς στηρίξουμε τις μικρές εκκλησίες της πόλης που ....άλλοτε γέμιζαν και τώρα ελλείψει των ελλήνων αργοπεθαίνουν.
Η εκκλησια του Αγιου Δημητριου στην Πριγκηπο ειναι η μονη εκκλησια της Πολης που κανει κανονικη περιφορα Επιταφιου στα στενακια του νησιου.Εχω παει εκει τα 2 τελευταια Πασχα και ως εμπειρια την προτεινω ανεπιφυλακτα!Η περιφορα γινεται στις 6 περιπου το απογευμα ωστε να προλαβαινουν οι προσκυνητες το τελευταιο καραβακι για την Πολη γυρω στις 8.Γεια σας,
Φέτος το Πάσχα θα το περάσω στην Κωνσταντινούπολη. Ήταν ένα μεγάλο μου απωθυμενο να πάω σε αυτή την πόλη και αποφασίσαμε με την παρέα μου να πάμε το Πάσχα. Τι μου προτεινετε για επιτάφιο και ανασταση?? Έχω ακούσει για έναν επιτάφιο στην Πίγκιπο??
Για ανασταση έχω διαβάσει ότι γίνεται χαμός στο Πατριαρχείο. Αξίζει ο συνοστισμός ή καλύτερα σε μια άλλη πιο μικρή εκκλησία??
Περιμένω τις συμβουλές σας.....
let me google that for youΠαιδιά, αυτό το περιβόητο Ozsut με το καζάν ντιπί που βρίσκεται για δώστε συντεταγμένες...