GTS
Member
Αυτά εννοείς?
δεν ξερω αν ειναι το ιδιο αλλα θυμιζει πολυ αυτοΧαχαχα! Καλό!
Κοίτα, δε ξέρω για αλλού, αλλά τα λίτσι που έχουν εδώ είναι κάτι κόκκινα όπως και κάτι κινέζικα εισαγόμενα (αυτά ειδικά είναι που μοιάζουν με αχινούς)... Τα ξεφλουδίζεις και τρώς ένα ημιδιάφανο χυμώδες ψαχνό που έχει όψη ζελέ.
Στην συνημμένη φωτό είναι κάτι ντόπια στα δεξιά. Δεν βρήκα ακόμα φώτο με τα κινέζικα.
Πράσινα είναι τα αβοκάντο, ή ζ'αβούκα όπως τα λένε εδώ...
θα πεθάνω!!!!!! τα ραμπουτάν μυρίζουν ποδαρίλα..και στο τσουνάμι που δεν είχαμε τι να φάμε πήραμε μερικά,και όλο το βράδυ σκυλοβριζόμαστε ποιός δεν έπλυνε τα πόδια του!!! gts οι γευστικοί σου κάλυκες ειναι εντάξει????????Αυτά είναι....λέγονται ραμπουτάν και είναι πεντανόστιμα φρουτάκια......τι μου θυμίζετε τώρα, τα έτρωγα με το σουγιαδάκι με το κιλό στη Ταϋλάνδη........τα είχε και στα Harrods, 25 λίρες το κιλό (τσάμπα)
χμμ μπορεί!! άσε να το δεί η lullu να το διευκρινίσει πρίν με βρίσει ο gts ...παντως τα λίντς τα ξέρω και είναι τρέλλα!! τα ραμπουτάν ήταν πρασινα μεγάλα σαν ένα κεφάλι..αυτά πρέπει να ήταν..renata μου ισως ειναι κατι διαφορετικο γιατι κι αυτα που τρωγαμε κι εμεις στην πολυνησια ηταν πεντανοστιμα
Εδώ απο ξένους θα δεις κυρίως Γάλλους, οι οποίοι σε μεγάλο βαθμό ζούν μόνιμα εδώ και είναι αρκετά εξοικειωμένοι με το περιβάλλον και τους ντόπιους (αν εξαιρέσεις το οτι ξεχωρίζουν σαν τη μύγα μεσ' το γάλα ).Γενικώς, πως είναι η χώρα από Ευρωπαίους expats? Είστε πολλοί? Είστε απομονωμένοι ("Γκετοποιημένοι") ή ανάμικτοι στον πληθυσμό?? Συνεργάζεσαι με ντόποιους? Έχεις βρεί κόσμο που μπορείτε να κάνετε κουβέντα "επιπέδου" (π.χ. στα Αγγλικά)?
Γενικά πως είναι το να δουλεύεις εκεί?
Ω ναι! Αυτά είναι τα κινέζικα λίτσι. Δε ξέρω αν στην Ταυλάνδη ή αλλού λέγονται ραμπουτάν... Τι γεύση είχαν αυτά που τρώγατε εσείς;Αυτά εννοείς?