Απ'οτι γραφω και στο προηγουμενο ποστ , η KL θυμιζει περισσοτερο Ασιατικη πολη , αρα νομιζω οτι αυτο που εννοεις , το εχειΗ Σιγκαπούρη όντως θυμάμαι ότι ήταν τρομερά καθαρή, οργανωμένη, καταπράσινη αλλά νιώθω ότι κάτι της έλειπε... η σπίθα των ανατολικών μητροπόλεων ίσως? :roll: Και αναρωτιόμουν αν αυτό το κάτι το έχει η Κουάλα...
2-3 μέρες για μια φορά είναι αρκετές...σε σχέση με Σιγκαπούρη πολύ πίσω σε ομορφιά- ενδιαφέρον, φαντάζομαι και με τη Bangkok. Καταπληκτικοί οι Petronas, οι πιο ωραίοι-εντυπωσιακοί ουρανοξύστες που έχω δει, ιδίως το βράδυ. Η Little India μετριότατη, πολύ καλύτερη της Σιγκαπούρης.Ελπιζω να κανω και γω ενα περασμα απο τη Λασπωδη Συμβολη συντομα.
Σιγουρα η ιστορια σου θα βοηθησει πολυ.
Eιναι ικανοποιητικο ενα 3ημερο εκει?
Τhanks
Νομίζω πετάει και η AirAsia και αν ναι, σίγουρα πάμφθηνα.Ξερει κανεις να μου πει απο σιγκαπουρη προς κουαλα πως να μετακινηθω? Τρενο ? αξίζει διήμερο?
Μπηκα airasia και βρηκα οντως απίστευτες τιμές και αγόρασα, μονοήμερη. Τι τιμές πουλάνε αυτοί!! Πως βγαίνουν με τέτοια ποσά, thanksΝομίζω πετάει και η AirAsia και αν ναι, σίγουρα πάμφθηνα.