Γεια σααααςςς
πρωτο θεμα στη σελιδα αυτη,τυχαια τη βρηκα αγνοουσα την υπαρξη της
προκειται να κανω ενα ταξιδακι με ενα συμφοιτητη τον αυγουστο-σεπτεμβριο
interail κ ετσι για ενα μηνα,κ λεμε να παμε λονδινο-αμστερνταμ-μοναχο-παρισι-λυων-μαδριτη με αναπληρωματικες η συμπληρωματικες πολεις ζυριχη,ιντερλακεν(μου το προτειναν καποιοι ελβετοι που γνωρισα,δεν εχω ψαξει τπτ ακομα) βαρκελωνη βαλενθια μασσαλια....γενικα....εχουμε διαφορα κατα νου
δεν εχουμε αποφασισει ακομα 100% αλλα οι πρωτες σκεψεις αυτο λενε
προσωπικα εχω παει στο παρισι το 2004,τη μερα ακριβως μετα που κερδισαμε τη γαλλια
στο euro...............xaxaxaxaxaxax
καταλαβαινετε τι καζουρα επεσε!!!
θα ψαξω κ αλλο στη σελιδα λοιπον κ φυσικα θα σας ξαναενοχλησω
καλως ορισα κ καλως με βρηκατε παιδες!!!
ενημερωτικα ειμαστε κ οι 2 φοιτητες στο τει σερρων δοιηκηση επιχειρησεων 3ο ετος
αν κ δεν ξερω ακομα αν υπαρχουν προσωπικα μυνηματα,αν υπαρχουν για οτιδηποτε...τα λεμε απο εκει!
πρωτο θεμα στη σελιδα αυτη,τυχαια τη βρηκα αγνοουσα την υπαρξη της
προκειται να κανω ενα ταξιδακι με ενα συμφοιτητη τον αυγουστο-σεπτεμβριο
interail κ ετσι για ενα μηνα,κ λεμε να παμε λονδινο-αμστερνταμ-μοναχο-παρισι-λυων-μαδριτη με αναπληρωματικες η συμπληρωματικες πολεις ζυριχη,ιντερλακεν(μου το προτειναν καποιοι ελβετοι που γνωρισα,δεν εχω ψαξει τπτ ακομα) βαρκελωνη βαλενθια μασσαλια....γενικα....εχουμε διαφορα κατα νου
δεν εχουμε αποφασισει ακομα 100% αλλα οι πρωτες σκεψεις αυτο λενε
προσωπικα εχω παει στο παρισι το 2004,τη μερα ακριβως μετα που κερδισαμε τη γαλλια
στο euro...............xaxaxaxaxaxax
καταλαβαινετε τι καζουρα επεσε!!!
θα ψαξω κ αλλο στη σελιδα λοιπον κ φυσικα θα σας ξαναενοχλησω
καλως ορισα κ καλως με βρηκατε παιδες!!!
ενημερωτικα ειμαστε κ οι 2 φοιτητες στο τει σερρων δοιηκηση επιχειρησεων 3ο ετος
αν κ δεν ξερω ακομα αν υπαρχουν προσωπικα μυνηματα,αν υπαρχουν για οτιδηποτε...τα λεμε απο εκει!