silversurfer
Moderator
- Επόμενο Ταξίδι
- Ανδαλουσία
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γύρος Του Κόσμου
Μεταφέρθηκε στις Ταξιδιωτικές ιστορίες - Κ. και Νότια Αμερική
Διαβάζω τα έχεις κλείσει όλα!!!Εγώ ακόμα στο ψάξιμο....Αγαπητή Άσπα, είμαστε 6 άτομα και φεύγουμε για Περού σε 1 μήνα, δηλ. στις 23-2-2016. Η περιγραφή σου με βοήθησε σε πολλούς τομείς. Έχω κλείσει τα πάντα εκτός από υπεραστικά λεωφορεία και Μάτσου Πίτσου. Θα ήθελα να μου πεις ποια η οικονομική διαφορά (πάνω κάτω) στην έκδοση εισιτηρίου του λεωφορείου από το ίντερνετ ( για να τα βγάλω τώρα) με το σταθμό λεωφορείων cruz del sur στην Λίμα. Επίσης, αν θυμάσαι το πρακτορείο που έκλεισες το Μάτσου Πίτσου γιατί μου φάνηκε οικονομικό. Εμείς θα πάμε Μάτσου Πίτσου αρχές Μαρτίου. Θεωρείς ότι θα βρούμε οικονομικό τρένο αν περιμένουμε να βγάλουμε τα εισιτήρια εκεί ή θα έχουν κλείσει οι θέσεις στα τρένα και πρέπει να βγάλω από ιντερνέτ;
Ευχαριστώ
Όποιος θέλει μπορεί να με βοηθήσει πέρα από την Άσπα.
Καλησπέρα Όλα ξεκινούν απο ένα καλό οικονομικό, αεροπορικό. Στην συνέχεια αποφασίζεις την διαδρομή που θα ακολουθήσεις και ανάλογο είναι το κόστος. Εγώ χάλασα περίπου 2000ευρώ.πολυ ωραια η ιστορια σου !!! επειδη θελω να κανω ενα ταξιδι στο Περου τον Οκτωβριο θα ηθελα καποιες πληροφοριες αν μπορεις!!! ποσα χρηματα χρειαστηκαν συνολικα για ολο το ταξιδι ( αεροπορικα , ξενοδοχεια, εισητηρια λεοφωριων , εισοδους σε μνημεια κτλ. ) ? επισης υπαρχουν καποια sites που μπορεις να βρεις δρομολογια λεοφωρειων και τρενων εκτος απο αυτο που αναφερεις για το Ματσου Πιτσου? Επισης τι διαδικασιες πρεπει να ακολουθησω για βιζα και τα σχετικα? Εχω αγχωθει λιγο καθως θελω να οργανωσω το ταξιδι μονη μου και οχι με καποιο ταξιδιωτικο γραφειο. Ευχαριστω!!!
Λυπάμαι που δεν σου απάντησα αλλά ήταν οι μέρες που έφευγα για το Μεξικό και δεν το είδα στον πυρετό της προετοιμασίας.Αγαπητή Άσπα, είμαστε 6 άτομα και φεύγουμε για Περού σε 1 μήνα, δηλ. στις 23-2-2016. Η περιγραφή σου με βοήθησε σε πολλούς τομείς. Έχω κλείσει τα πάντα εκτός από υπεραστικά λεωφορεία και Μάτσου Πίτσου. Θα ήθελα να μου πεις ποια η οικονομική διαφορά (πάνω κάτω) στην έκδοση εισιτηρίου του λεωφορείου από το ίντερνετ ( για να τα βγάλω τώρα) με το σταθμό λεωφορείων cruz del sur στην Λίμα. Επίσης, αν θυμάσαι το πρακτορείο που έκλεισες το Μάτσου Πίτσου γιατί μου φάνηκε οικονομικό. Εμείς θα πάμε Μάτσου Πίτσου αρχές Μαρτίου. Θεωρείς ότι θα βρούμε οικονομικό τρένο αν περιμένουμε να βγάλουμε τα εισιτήρια εκεί ή θα έχουν κλείσει οι θέσεις στα τρένα και πρέπει να βγάλω από ιντερνέτ;
Ευχαριστώ
Όποιος θέλει μπορεί να με βοηθήσει πέρα από την Άσπα.
Καλημέρα παίρναμε όποιο δρομολόγιο μας εξυπηρετούσε. Υπάρχουν και φθηνότερες. Μην αγχώνεσαι θα είναι εύκολα.Ευχαριστω παρα πολυ για τις απαντησεις !!!! Παρ' ολο που εχω αρκετο καιρο ακομα μεχρι τον Οκτωβριο θελω να ετοιμασω ενα προχειρο προγραμμα. Σκοπευω να ακολουθησω παρομοιο προγραμμα με το δικο σας απλα με αγχωνει λιγο το θεμα της τοπικης συγκοινωνιας. Εχω βρει καλες τιμες αεροπορικων απο Μαδριτη και ξενοδοχεια. εχω ψαξει και λιγο τις εταιριες λεοφωρειων στο Περου εσεις χρησιμοποιουσατε καποια συγκεκριμενη? ( πιο γνωστη απ' οτι ειδα στο ιντερνετ ειναι η Cruz del Sur )