Ολίγη σοβαρότητα, παρακαλώ. Αφήστε τα φαντάσματα και τις θεωρίες συνομωσίας τύπου Λιακόπουλου, και δείτε την πραγματικότητα.A K Y R O N
Προυποθέτει εγκατάσταση προγράμματος τα οποίο θα αποστελει πληροφορίες για το pc σου, και ένας Θεός ξέρει τι άλλο, στην Μαικροσοφτ.
Δεν πανε να πινιγούνε.
Με τον παρά μου και πάω όπου θέλω με την κυρά μου.
Διαπίστωσες ότι δεν είμαι σοβαρός επειδή έγραψα αυτό που εγραψα το οποίο είναι και αλήθεια ?Ολίγη σοβαρότητα, παρακαλώ. Αφήστε τα φαντάσματα και τις θεωρίες συνομωσίας τύπου Λιακόπουλου, και δείτε την πραγματικότητα.
Όχι εγκατάσταση οποιουδήποτε προγράμματος, του internet explorer 8, πράγμα αν μη τι άλλο εξ αρχής ξεκάθαρο ακόμα και από το όνομα του διαγωνισμού. Και το "αποστέλει πληροφορίες για το PC σου", το κάνει στον ίδιο βαθμό που το κάνουν όλοι οι browsers (οτιδήποτε επιπλέον είναι επιλέξιμο κατά την εγκατάσταση).
Με την ίδια λογική μη βάζετε και updates... Λες και τα windows που ήδη έχετε ξέρετε τι κάνουν και οι νέες εκδόσεις είναι μόνο που σας πειράζουν.
Καλώς η κακώς, ο Internet Explorer είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς browsers παγκοσμίως, και, μαζί με το firefox, είναι πλέον σήμερα εκείνος που σέβεται περισσότερο την ιδιωτικότητα του χρήστη.
Για την ιστορία, εγώ έχω 5 browsers εγκατεστημένους σε κάθε windows υπολογιστή που χρησιμοποιώ, αλλά βασικός μου είναι ο firefox, κυρίως επειδή είναι ο ίδιος σε όλα τα λειτουργικά.
Δε διαπίστωσα τίποτα για σένα και την προσωπική σου σοβαρότητα.. Διαπίστωσα κάτι γι αυτό που έγραψες και τη δική του σοβαρότητα.Διαπίστωσες ότι δεν είμαι σοβαρός επειδή έγραψα αυτό που εγραψα το οποίο είναι και αλήθεια ?
Φίλε μου μην κουράζεσαι να κάνεις τον συνήγορο της μαικροσόφτ. Σίγουρα δεν σε έχει ανάγκη...
Πάντα με αγάπη από εμένα
Δεκτον.Δε διαπίστωσα τίποτα για σένα και την προσωπική σου σοβαρότητα.. Διαπίστωσα κάτι γι αυτό που έγραψες και τη δική του σοβαρότητα.
Και δεν κάνω το συνήγορο κανενός. Απλά, τόσα χρόνια στο κουρμπέτι, έχω άποψη.