• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Ο τελικος μας προορισμος ειναι το ταξιδι..

AERIKO

Member
Επόμενο Ταξίδι
χωρίς χάρτη...
Ταξίδι-Όνειρο
Παταγονία ,Γαλ. Πολυνησία
Καλησπερα !Ειναι καιρος τωρα που μπαινω στο site και μολις χθες εγινα μελος κι εγω .Ευχομαι καλα ταξιδια σε ολους !

AERIKO

Member
Επόμενο Ταξίδι
χωρίς χάρτη...
Ταξίδι-Όνειρο
Καλησπερα! φευγω για αμερικη (σαν φρανσισκο-Λος Αντζελες-Σαν Ντιεγκο-Λας Βεγγας)στις 16 ιουνιου και θα μεινω εκει ενα μηνα.
1)Θα ήθελα να μου προτεινετε αλλα μερη εκει που μπορω να παω.
2)Σχετικά με το συνάλλαγμα τι να προτιμήσω?(travellers checks ή μετρητά) και αν είναι μετρητά που με συμφέρει να κάνω αλλαγή του νομίσματος- εδώ η στις ΗΠΑ? - Εννοω που θα πληρώσω λιγότερη προμήθεια.
3)Οσον αφορά την τηλεφωνική επικοινωνία από Ηπα προς Αθήνα σε σταθερό τηλ. θα βρω εκεί καρτες προπληρωμενου χρονου για να μιλαω οικονομικα με Ελλαδα?π.χ.εδω χρησιμοποιω την call plus της vivodi και μιλαω με φιλους στις Ηπα 2 ωρες με 5 euro
Ευχαριστω πολυ

marydim

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μεσόγειος
Ταξίδι-Όνειρο
Δρόμος Αγ. Ιακώβου-Ισπανί
Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω στις ερωτήσεις που θέτεις αλλά μπορώ να σε Καλώσορίσω στο travelstories.

black mamba

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα (!!!)
Ταξίδι-Όνειρο
ΗΠΑ
Καλώς μας ήρθες, και από μένα! Πέριττό να σου πώ ότι σε ζηλεύω...Ένα μήνα ΗΠΑ!!!

AERIKO

Member
Επόμενο Ταξίδι
χωρίς χάρτη...
Ταξίδι-Όνειρο
Καλώς μας ήρθες, και από μένα! Πέριττό να σου πώ ότι σε ζηλεύω...Ένα μήνα ΗΠΑ!!!
Σε ευχαριστω πολυ!Ενας μηνας παντως περναει γρηγορα.Μη νομιζεις!:p

varsa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
far away
welcome κι απο μενα. Εγω σε καλοσωριζω μονο, γιατι δεν γνωριζω απο αμερική, αλλα εδω μεσα θα βρεις σιγουρα την βοηθεια που ζητας....
ααα...και καλο ταξιδι να εχεις!!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.655
Μέλη
39.405
Νεότερο μέλος
ioannistaxidiaris

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα