amsterdam
Member
Ναι,αλλά λέμε κιόλας "είσαι από τους λίγους", εννοώντας μοναδικός....Αυτους που τους τρως και δε χορταινεις του λες ..λιγους!
Πως λεμε .."εισαι πολυ λιγος αγορι μου"
Ναι,αλλά λέμε κιόλας "είσαι από τους λίγους", εννοώντας μοναδικός....Αυτους που τους τρως και δε χορταινεις του λες ..λιγους!
Πως λεμε .."εισαι πολυ λιγος αγορι μου"
Σιγά το πρόβλημα!!το πρόβλημα είναι να πειστούν κάποιοι πληθυσμοί να μετοικήσουν σε περιοχές λιγότερο πυκνοκατοικημένες.
και ποιος σου λεει οτι μεχρι το 2100 αν θα υπαρχει Αθηνα και αν το Βελιγραδι θα ειναι παραλιακη πολη;;;; θελω να πω οτι μεχρι τοτε θα εχουν αλλαξει πααααρα πολλα ...Βασικά ο πλανήτης αντέχει πολύ περισσότερους από 10 δισεκατομμύρια, μιας και σήμερα μόλις το 11.6% της συνολικής έκτασης των ηπείρων είναι καλλιεργήσιμη γη (εντάξει ένα μεγάλο ποσοστό είναι έρημοι, βουνά, παγετώνες και άγονα εδάφη όπως τούνδρες)... το πρόβλημα είναι να πειστούν κάποιοι πληθυσμοί να μετοικήσουν σε περιοχές λιγότερο πυκνοκατοικημένες.
Μολις 7 μετρα;;;;; δηλαδη πιστευεις οτι τα 7 μετρα ειναι λιγα;;;; Εχεις συνειδητοποιησει τι σημαινει 7 μετρα μεσο ορο να ανεβει η σταθμη της θαλασσας;;; δεν ξερω αν θα γινουνε ή οχι,αυτα ο χρονος θα τα δειξει .. παντως το 7 μετρα μεσο ορο ξαναλεω ειναι τεραστιο νουμερο .. σκεψου τα 7 μετρα σε υψος,βαλτα σε μεσο ορο σε ολες τις ακτες του κοσμου και πες μου μετα ποιες περιοχες θα υπαρχουν και ποιες οχι ..Μη μου πεις ότι τσιμπάς τις σάχλες περί κλιματικής αλλαγής και ανόδου της στάθμης της θάλασσας... θα σου πω ότι για να ανέβει μόλις επτά μέτρα το επίπεδο της θάλασσας, θα πρέπει να λιώσει όλο το στρώμα πάγου της Γροιλανδίας που έχει μέσο πάχος γύρω στα δυόμιση χιλιόμετρα... μιλάμε για μια έκταση δεκατρείς φορές όσο η Ελλάδα και φαντάσου από πάνω της ένα στρώμα πάγου ψηλό όσο ο Παρνασσός... λες να μπορέσει να λιώσει αυτός ο όγκος συμπιεσμένου πάγου τόσο εύκολα σε 80 χρόνια?
Υ.Γ. Φοβερή κλιματική αλλαγή... είχαμε τον ψυχρότερο Απρίλιο των τελευταίων χρόνων και βρέχει Μάιο μήνα λες και είναι Κεντρική Ευρώπη... global warming