• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Ο Μέγας Αλέξανδρος των Ιρανών

dimosf

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΟΡΒΗΓΙΑ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
Πολύ ενδιαφέρον άρθρο! Δεν πήγαινε το μυαλό μου πως οι Ιρανοί είχαν "ενσωματώσει" τον Αλέξανδρο στην κουλτούρα τους. Ανυπομονώ να βιώσω την επαφή με τους Ιρανούς.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Πίστεψέ με, ανυπομονούν κι αυτοί. Πιο ενθουσιώδη λαό για να γνωρίσει ξένους δεν έχω ματαδεί.

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Πιο ενθουσιώδη λαό για να γνωρίσει ξένους δεν έχω ματαδεί.
Περίμενε να πας στη Βιρμανία και μετά κάνε συγκρίσεις... ;) (Ιράν δεν πήγα αλλά περιμένω ν' ακούσω τη γνώμη σου για να ξέρω)

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Αν μου βγει και όλη η Βίρμανία τσάμπα επειδή θα με κερνάνε από τα ταξί μέχρι τα φαγητά επειδή είμαι ξένος, αν σε κάθε οικοδομικό τετράγωνο μου δίνουν το τηλέφωνό τους οι γκομενίτσες, αν μας καλούν σε πάρτι όπου μπαίνουν οι τύπισσες με μπούργκα κι μένουν με το κιλοτάκι, αν άνθρωποι που μας βλέπουν στο δρόμο κοιμούνται στο πάτωμα για να κοιμόμαστε εμείς στα κρεβάτια τους, αν όλα αυτά γίνουξν, τότε θα αλλαξοπιστήσω. Μέχρι τότε οι Ιρανοί παίρνουν το δωδεκάποντοστην κατηγορία "ανθρώπινο δυναμικό" των χωρών που έχω επισκεφθεί.

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
ΟΚ, μ'έπεισες, τίποτ' απ' όλ' αυτά δεν πρόκειται να γίνει (όχι ότι αμφισβητώ το σεξ-απήλ σου και την μαγνητική επιρροή που ασκείς στο έτερο φύλο, αλλά...), οπότε δεν κινδυνεύει να χάσει την πρώτη θέση το Ιράν. Από την άλλη, αν τρέφεις τέτοιες προσδοκίες απ' τη Βιρμανία, καλό είναι να μικρύνεις αρκετά το καλάθι σου...

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.653
Μέλη
39.403
Νεότερο μέλος
snapthreads9

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom