gligli
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- βλέπουμε...
- Ταξίδι-Όνειρο
- Κιργιζία
Μαζί σου είμαι στο θέμα των εκκλησιών, έχω τρέλα με τις βυζαντινές εκκλησίες και τις αγιογραφίες- και δεν είμαι θρήσκα .απλα μου φαινεται εντελως τραγικο , να εισαι εξω απο ενα μνημειο...εξαιρετικης ομορφιας , να συζητας οτι εχει εισοδο 2 ευρω και μετα να λες οτι ξοδεψα 80 και ευρω για να φαω ψαρια κτλ κτλ ,επειδη το ιδιο επεισοδιο το εχω ζησει απειρες φορες απο ελληνες τουριστες , να γκρινιαζουν για τις εισοδους στους περιποημενους και πεντακαθαρους ξενους αρχαιολογικους χωρους και μετα να σκορπανε χρηματα σε οποια βλακεια βρεθει μπροστα τους....επετρεψε μου να πιστευω οτι ειναι δειγμα κουλτουρας και παιδειας.....
Αλλά μου φαίνεται αγένεια να τον ξενερώνεις έτσι τον άλλον, που πάει να διηγηθεί την τραβελοϊστορία του, ενώ ταυτόχρονα εσύ δε ζητάς "να απολογηθεί για το που και πως ξοδευει το χρονο και τα χρηματα του", αλλά μετά αποκαλείς "τραγικές" τις επιλογές του. Ο άνθρωπος ήθελε να φάει ψάρι και να πιεί μπύρες, ταξιδάκι έκανε, όπως του κάπνιζε θα την περνούσε, τα έγραψε στην ιστορία του. Αυτά.