• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Οφ τοπικ

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Tι έγινε? Και άλλος πήγε να κάνει παρέα στον Peter?

Αλήθεια πότε θα λήξει το ban του Peter, είναι μόνιμο?

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Fitziano δεν ξέρω τίποτα σχετικά με νηολόγια.

Όσο για τον Traveller, θα διαφωνήσω με την piccolo_mondo, μιας και θεωρώ ότι γράφει από τις πιο ενδιαφέρουσες ιστορίες και σίγουρα τέτοια άτομα έχουν θέση σε ταξιδιωτικά φόρουμ.

Μήπως θα έπρεπε να μπανιαρίζονται αυτοί που δε δίνουν καμιά πληροφορία και απλά σοσιαλίζονται στο φόρουμ?:cool:

piccolo_mondo

Member
Όσο για τον Traveller, θα διαφωνήσω με την piccolo_mondo, μιας και θεωρώ ότι γράφει από τις πιο ενδιαφέρουσες ιστορίες και σίγουρα τέτοια άτομα έχουν θέση σε ταξιδιωτικά φόρουμ.

Μήπως θα έπρεπε να μπανιαρίζονται αυτοί που δε δίνουν καμιά πληροφορία και απλά σοσιαλίζονται στο φόρουμ?:cool:
Συμφωνω για τις ιστοριες κ τις πληροφοριες.
Αλλα η ελλειψη του ελαχιστου σεβασμου μ ενοχλησε.

Οταν σοσιαλιζονται στο Social ειναι απολυτως σωστοι με τους κανονες του φορουμ κ καλα κανουν. Εκτος Social συμφωνω.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Εγω παλι προσπαθω να καταλαβω γιατι εφαγε ban αλλα στο public βλεπω πως ηταν πολυ ησυχος. Μαλλον θα εγινε κατι pm. Συμφωνω κι εγω οτι ειναι ιδιατερα χρησιμος και για τις πληροφοριες και για τα καυστικα του σχολια... και συντασσομαι στο κινημα "Ξε-Ban Traveller"...slourrrrrrrrrrrrrp.
Αυτα.

piccolo_mondo

Member
Εγω παλι προσπαθω να καταλαβω γιατι εφαγε ban αλλα στο public βλεπω πως ηταν πολυ ησυχος. Μαλλον θα εγινε κατι pm. Συμφωνω κι εγω οτι ειναι ιδιατερα χρησιμος και για τις πληροφοριες και για τα καυστικα του σχολια... και συντασσομαι στο κινημα "Ξε-Ban Traveller"...slourrrrrrrrrrrrrp.
Αυτα.
Σε θεμα εκτος social ηταν οπου συμμετειχα κ εγω κ την ακουσα! χαχα
Ορθως διαγραφησαν, αλλα μαλλον το ban ηταν συνεπεια κ αλλων..
ξε-slourrrrrrrrrrrp εγω!

fitziano

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Εγώ αλήθεια σας λέω δεν μπορώ να καταλάβω γιατι παρεξηγούνται οι άνθρωποι όταν τους λένε ότι είναι άσχετοι. Αφού είναι αλήθεια. Κι εγώ είμαι άσχετος σε πάρα πολλά θέματα. Το ξέρω όμως και το βουλώνω. Δε γίνεται να τα ξέρουμε όλα. Τί να κάνουμε.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Αληθεια; Εισαι ασχετος εσυ; Κι εγω σ' ειχα για παντογνωστη:bleh:

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com