• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Οφ τοπικ

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Απορία: πριν από μέρες γιόρταζες και κερνούσες για τα χίλια ποστ, τώρα είσαι ακόμη στα 1003. Τι γίνεται? θα διαψεύσεις τις προβλέψεις μου...
Τα παραπονα στους διαχειριστες που δεν με αφηνουν να κανω τη δουλεια μου...

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Μολις τελειωσα απο μια υπεροχη θαλασσοθεραπεια στο Πορτο Καρρας...

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Αν συναντήσετε απόψε μια τρελή πανκ στο δρόμο, εγώ θα είμαι μεταμφιεσμένη, πείτε κανά γεια :D
Καλυτερα που δεν συναντηθηκες με καμια αστυνομικινα στο δρομο.Θα σε μπουζουριαζα...:bleh::haha:

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Καλα βρε με παρακολουθησες?
Αμα βγαλεις τις καλτσες....ειχε και χειροπεδες το σετακι και ενα οπλο...που ειναι αυτα?

coco

Member
Επόμενο Ταξίδι
ιταλια παλι
Ταξίδι-Όνειρο
ρωσια
Ειμαι σε φαση αναρρωσης απο σοβαρη εγχειρηση.Διεκδικω με ολες μου τις δυναμεις τις οποιες πιθανοτητες εχω να ονειρευομαι ταξιδια ξανα.Σ αυτη την προσπαθεια βοηθησατε και βοηθατε πολυ.Μου χαρισατε αποδρασεις οταν η πραγματικοτητα ζοριζε και μερικες στιγμες χιουμορ και γελιου ανεκτιμητες.Να στε γεροι και φευγατοι.

panpan

Member
Ειμαι σε φαση αναρρωσης απο σοβαρη εγχειρηση.Διεκδικω με ολες μου τις δυναμεις τις οποιες πιθανοτητες εχω να ονειρευομαι ταξιδια ξανα.Σ αυτη την προσπαθεια βοηθησατε και βοηθατε πολυ.Μου χαρισατε αποδρασεις οταν η πραγματικοτητα ζοριζε και μερικες στιγμες χιουμορ και γελιου ανεκτιμητες.Να στε γεροι και φευγατοι.
κατ αρχην περαστικα,οτι ειμαστε φευγατοι αυτο ειναι σιγουρο αλλα
διευκρινισε που παει ο τονος στο γεροι ,στο ε η στο οι

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.633
Μέλη