• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Οφ τοπικ

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

travelina

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία [√]
Για να δούμε σε τι γλώσσα θα γράφει τώρα...

_antonis_

Member
Μια ιδέα μου ήρθε, ένα θέμα με βασανίζει και μια ενημέρωση να κάνω.

Ιδέα: λέω να εξαστκήσω τα κρητικά μου, γιατί πάνε και 4 χρόνια που τέλειωσα τις σπουδές και έφυγα, να αφήσω μούσι και να μπώ στο επόμενο σκουπίδι-big brother. Είναι εγγύηση ότι μιλώντας έτσι και με μουσάκι, άντε και λίγο μαύρο παραπάνω στο ντύσιμό μου, θα πάρω καμιά διακοσαριά χιλιάρικα.

Θεμα: τι μας επιφυλάσσει το 2011 που είναι χρονιά του λαγού; Άκουσα πρωί πρωί τη Μπίλιου να το αναφέρει και κατα-αγχώθηκα... :haha:

Ενημέρωση: στην άψογη σειρά ''η ζωή της άλλης'', επιτέλους αυτή η -δεν ξέρω πως τη λένε- με την αμνησία, τα θυμάται όλα! Άντε καημένη, 1 χρόνο σου πήρε να τα θυμηθείς! Να δώ πόσο ακόμη θα τραβήξει αυτη η σειρά. Και νόμιζα πως δεν υπήρχε άλλος Φωσκολος. Θα μου πείτε πάλι, μη την βλέπεις τη σειρά. Ε, δε τη βλέπω, αλλά όταν πέφτει η διαφήμιση εκεί που βλέπεις κάτι άλλο, δε μπορείς να μη σχολιάσεις... Και επιστρέφω στο σημαντικό θέμα: επανέρχεται η μνήμη της!!! :bleh:

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Η Μπηλιω που χαθηκε; Δεν ειχε γουστο φετος; Εσυ Αντωνη που την ακους;

_antonis_

Member
Η Μπηλιω που χαθηκε; Δεν ειχε γουστο φετος; Εσυ Αντωνη που την ακους;
Αυτήν που έχει εκπομπή με αστρολογία λέω, πως τη λένε, δεν ξέρω... Το θέμα είναι το έτος του λαγού και εσύ κολλάς στη παουσιάστρια. Αδικαιολόγητος!!!!!! :haha:

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Αυτήν που έχει εκπομπή με αστρολογία λέω, πως τη λένε, δεν ξέρω... Το θέμα είναι το έτος του λαγού και εσύ κολλάς στη παουσιάστρια. Αδικαιολόγητος!!!!!! :haha:
Ειπες του λαγου, δεν ειπες του λαγου στιφαδο, γι' αυτο...

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Αντωνη θα στα εξηγησει ολα ο babaduma... που τα γιορταζει.

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
ας πάρει κορτιζόνη!!!
αφού δεν την παλεύει αλλιώς...

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ