XRISTOS71
Member
Εμένα που η ομάδα μου θα πέσει β' εθνική και στο μπάσκετ και στο ποδόσφαιρο, θα γνωρίσω όλη την επαρχία
Κάτι σαν τα πανηγύρια που πάνε οι τραγουδιστές στην επαρχία δηλαδή ????
Εμένα που η ομάδα μου θα πέσει β' εθνική και στο μπάσκετ και στο ποδόσφαιρο, θα γνωρίσω όλη την επαρχία
Ενα και το αυτό. Για τα πανηγύρια είμαστεΚάτι σαν τα πανηγύρια που πάνε οι τραγουδιστές στην επαρχία δηλαδή ????
Ή τα μπουλούκια των ηθοποιών παλαιότεραΚάτι σαν τα πανηγύρια που πάνε οι τραγουδιστές στην επαρχία δηλαδή ????
Αυτός δεν είναι ο προστάτης των ζώων;Αντε και ξεκινα και ο Αι Μαμας...
Των τετραποδων ή και των διποδων?(Ποτε δεν ημουν καλη στα Θρησκευτικα παρα τα 20αρια)Αυτός δεν είναι ο προστάτης των ζώων;
Το λεωφορείο το αντέχεις..?:roll:μέσα !!!
I have a carΤο λεωφορείο το αντέχεις..?:roll:
Εγώ πάντως σε όλα τα ζώα που έχω υπόψη μου θα ευχηθώ!Των τετραποδων ή και των διποδων?(Ποτε δεν ημουν καλη στα Θρησκευτικα παρα τα 20αρια)
)
Άσε το car και κάνε προετοιμασία για Ινδία,αν και πάλι θα είναι πολύ light μέχρι τα Τίρανα...I have a car
Αφου μπορεις και τα αναγνωριζεις μπραβοΕγώ πάντως σε όλα τα ζώα που έχω υπόψη μου θα ευχηθώ!
τα εισιτήρια ήδη τα βρήκα..... να πάω να υποστιρίξω το shamrock.... για προσωπικούς λόγούς χιιχχιιχχιχιχχΝα δυο καλές εκδρομούλες