• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Οφ τοπικ

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Ivana

Member
Ταξίδι-Όνειρο
οχ.....όλος ο κόσμος
μου τα σπάει που όλα αυτά resigns ξεκινάνε με το "I have always said if there ever came a day when I could no longer meet my duties and expectations..." που μας την πουλάνε την ηθική τους....
επειδή μόλις άρχισα να διαβάζω αυτό το πόστ (το λινκ) και είδα αυτό που με ενοχλεί βγήκα αμέσος, χωρίς να το διαβάσω και παραπάνω....για το λόγω που ηση ανέφερα...

στις σημερινές ειδήσεις διάβασα τον πραγματικό λόγω αποχώρησής του και ντράπηκα από την βιασήνη μου...

όχι ότι είναι και κάτι σημαντικό να το πω, και ούτε ηθική που πουλάω (σε αυτή την περίπτωση εγώ :roll:) αλλά είναι κάτι που προσοπικά με έχει αγγιξει και το νιώθω και παραπάνω.οπότε παρόλο που δεν έχω από ποιόν, ζητώ συγγνώμη από σας με ελπίδα ότι άλλη φορά θα σκέφτομαι (και να διαβάζω) προσεκτικά πριν βγάλω συμπέρασμα!

Καλή σας μέρα!

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Ασχετο αλλά θέλω να το πω : Θα θυσίαζα ΟΛΑ τα ταξίδια που έχω κάνει για να μου δινόταν η δυνατότητα να ξαναπάω κατασκήνωση .... αχ

Last edited by a moderator:

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά

varioAthens

Member
Καλέ είδατε μία νέα διαφήμιση στο φόρουμ που διαφημίζονται κάποια κορίτσια??? :shock: Φωτιά θα πέσει και θα μας κάψει!!!! Κύριε Ελέησον!!! :innocent:

KIKI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
Καλέ είδατε μία νέα διαφήμιση στο φόρουμ που διαφημίζονται κάποια κορίτσια??? :shock: Φωτιά θα πέσει και θα μας κάψει!!!! Κύριε Ελέησον!!! :innocent:
οχι δεν ειδα , που ειναι ;
εμενα μου εβγαζε ενα σπαστικο πραγμα οτι κάτι θα κερδισω ....

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Παιδιά αν δείτε κάποια διαφήμιση που θεωρείτε ότι δεν έχει θέση εδώ γιατί ειναι παραπλανητική ή κάτι άλλο να μου λέτε ποια είναι για να κοιτάω μήπως γίνεται να αφαιρείται. :)

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος