renata
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- μαλαισία
τυχεροί!!!!!
Δεκαπενταυγουστος στην Αθηνα, μοναδικη εμπειρια...
Ησυχια,( δεν περνουν αυτοκινητα), μπορεις να περπατησερις στο συνταγμα, μπορεις να ΠΑΡΚΑΡΕΙΣ οπου θελεις, βρισκεις πωλητρια στο ZARA να σε εξυπηρετησει
Once in a lifetime!
Α, τι να σας πω εγώ σε εσάς τους αδαείς... Ανοίχτε ρε κανα βιβλίο, που περνάτε τα πολύ απλά geek-talk για ακαταλαβίστικα... Εγώ γιατί τα καταλαβαίνω όλα κι ας μην είμαι του σιναφιού? Ε? Ε? Ε?Καλα να μιλας βρωμικα, αλλα και ακαταλαβιστικα;
Α, τι να σας πω εγώ σε εσάς τους αδαείς... Ανοίχτε ρε κανα βιβλίο, που περνάτε τα πολύ απλά geek-talk για ακαταλαβίστικα... Εγώ γιατί τα καταλαβαίνω όλα κι ας μην είμαι του σιναφιού? Ε? Ε? Ε?
Υ.Γ. ΟΚ, Δηλαδή έτυχε και τα πιάνω τώρα που είναι και λίγο κομπιουτερίστικα αυτά που λένε... Άμα θέλουν, με έχουν για πλάκα....
Α, τι να σας πω εγώ σε εσάς τους αδαείς... Ανοίχτε ρε κανα βιβλίο, που περνάτε τα πολύ απλά geek-talk για ακαταλαβίστικα... Εγώ γιατί τα καταλαβαίνω όλα κι ας μην είμαι του σιναφιού? Ε? Ε? Ε?
Υ.Γ. ΟΚ, Δηλαδή έτυχε και τα πιάνω τώρα που είναι και λίγο κομπιουτερίστικα αυτά που λένε... Άμα θέλουν, με έχουν για πλάκα....
Ευτυχως εμεις οι ΝΕΟΙ το διαβασαμε με ανεση.:roll:κανεις φαινεται κακες παρεες
το υστερογραφο μας εβγαλε τα ματια
Όχι εγώ, ούτε το Google δεν τα ξέρει αυτά!Καφεϋλοκινολικα οξεα....
Φυμα του water...
Μην ξεχνας πως ενας γωστης της ιατρικης ορολογιας μπορει να σε κανει να τρεχεις
άκου κάτι μαγικό: είσαι στον explorer, πατάς το ctrl και παίζεις με το roller του mouse...καλά αυτό το Υ.Γ θα πρέπει να συμπεριληφθεί σε οφθαλμολογικές εξετάσεις ειδικών σχολών
δεν ξέρω τι γυαλιά χρειάζονται για να διαβαστεί,πάντως εγώ δεν κατάφερα να το αποκρυπτογραφήσω..
λίγο η περασμένη ώρα..λίγο τα χρόνια τι να πω