• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Οφ τοπικ

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
Δεκαπενταυγουστος στην Αθηνα, μοναδικη εμπειρια...
Ησυχια,( δεν περνουν αυτοκινητα), μπορεις να περπατησερις στο συνταγμα, μπορεις να ΠΑΡΚΑΡΕΙΣ οπου θελεις, βρισκεις πωλητρια στο ZARA να σε εξυπηρετησει:clap:
Once in a lifetime!

εγω παντως σημερα ειδα αρκετο κοσμο στο κεντρο, σιγουρα περισσοτερο απ ο,τι περιμενα..είναι και τα ταξι που μου κανει ακομη εντυπωση που τα βλεπω (θα το ξεπερασω συντομα πιστευω) και μου φαινονται πολλα..:roll:

παντως σημερα μεσημερακι παρκαραμε ανετοτατα και στο πανεπιστημιο και καπακι σε καθετο της ερμου!μεγαλεια!!:clap:

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
πάντως τέτοια "νέκρα"στην περιοχή μου αυτές τις μέρες δεν έχω ξαναδεί!πάντα αραίωνε ο κόσμος οκ,αλλά φέτος μοιάζει με "βομβαρδισμένο"τοπίο,
τι διάολο η κρίση τους έδιωξε όλους;;
αντε να φεύγουμε παίδες..

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Καλα να μιλας βρωμικα, αλλα και ακαταλαβιστικα;
Α, τι να σας πω εγώ σε εσάς τους αδαείς... Ανοίχτε ρε κανα βιβλίο, που περνάτε τα πολύ απλά geek-talk για ακαταλαβίστικα... Εγώ γιατί τα καταλαβαίνω όλα κι ας μην είμαι του σιναφιού? Ε? Ε? Ε? :bleh::bleh::bleh:

:haha::haha::haha:

Υ.Γ. ΟΚ, Δηλαδή έτυχε και τα πιάνω τώρα που είναι και λίγο κομπιουτερίστικα αυτά που λένε... Άμα θέλουν, με έχουν για πλάκα....

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Στη δική μου περιοχή, πάντως όλοι εδώ είναι. Κανείς δεν έχει πάει διακοπές στο χωριό του, ούτε αυτοί από τη Νιγηρία, ούτε οι άλλοι από το Πακιστάν....

panpan

Member
Α, τι να σας πω εγώ σε εσάς τους αδαείς... Ανοίχτε ρε κανα βιβλίο, που περνάτε τα πολύ απλά geek-talk για ακαταλαβίστικα... Εγώ γιατί τα καταλαβαίνω όλα κι ας μην είμαι του σιναφιού? Ε? Ε? Ε? :bleh::bleh::bleh:

Υ.Γ. ΟΚ, Δηλαδή έτυχε και τα πιάνω τώρα που είναι και λίγο κομπιουτερίστικα αυτά που λένε... Άμα θέλουν, με έχουν για πλάκα....

κανεις φαινεται κακες παρεες :bleh:
το υστερογραφο μας εβγαλε τα ματια :shock:

YBONNH

Member
Ταξίδι-Όνειρο
γυρος του κοσμου

Καφεϋλοκινολικα οξεα....
Φυμα του water...
Μην ξεχνας πως ενας γωστης της ιατρικης ορολογιας μπορει να σε κανει να τρεχεις:haha:

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
καλά αυτό το Υ.Γ θα πρέπει να συμπεριληφθεί σε οφθαλμολογικές εξετάσεις ειδικών σχολών:haha:
δεν ξέρω τι γυαλιά χρειάζονται για να διαβαστεί:bleh:,πάντως εγώ δεν κατάφερα να το αποκρυπτογραφήσω..
λίγο η περασμένη ώρα..λίγο τα χρόνια :bleh:τι να πω

YBONNH

Member
Ταξίδι-Όνειρο
γυρος του κοσμου
Τωρα νοιωθω πολυ καλυτερα:haha:
Θα παω για υπνο ησυχη.......

kalspiros

Member
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...
καλά αυτό το Υ.Γ θα πρέπει να συμπεριληφθεί σε οφθαλμολογικές εξετάσεις ειδικών σχολών:haha:
δεν ξέρω τι γυαλιά χρειάζονται για να διαβαστεί:bleh:,πάντως εγώ δεν κατάφερα να το αποκρυπτογραφήσω..
λίγο η περασμένη ώρα..λίγο τα χρόνια :bleh:τι να πω
άκου κάτι μαγικό: είσαι στον explorer, πατάς το ctrl και παίζεις με το roller του mouse...

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.639
Μέλη
39.378
Νεότερο μέλος
gtolios