latina
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ??
- Ταξίδι-Όνειρο
- κούβα και ινδία
μην το σκεφτεσαι καθολου!θα σε αποκαταστησει κι ολας!!Μου κανει για καλη περιπτωση μ@@@@@
λες???
μην το σκεφτεσαι καθολου!θα σε αποκαταστησει κι ολας!!Μου κανει για καλη περιπτωση μ@@@@@
λες???
Ευχαριστω για το ενδιαφερον σου αλλα τι καθεστως βρηκες?ενα αρθρορ οτι και καλα η βιζα για ρωσια εγινε πιο ευκολη?
εγω σου ειπα οτι εχω παραδειγματα απο φιλους που δεν μπορουσαν να φερουν τις κοπελες τους ευκολα λογω της βιζας και του κωλοκρατους.
Καπου εκει αφηνιασες.
Πριν λιγο ειδα ενα τριαξονικο που δουλευε ρολοι, συγκρατησα πινακιδα αν το χρειαζεσαιΕνα περίεργο πράγμα καθε αύγουστο να χαλάει ο αξονικός τομογράφος..
ναι το χρειαζόμαστε..μονο να έχει περάσει ΚΤΕΟ.Πριν λιγο ειδα ενα τριαξονικο που δουλευε ρολοι, συγκρατησα πινακιδα αν το χρειαζεσαι
ρε φιλενάδα, όπως μας αποκάλεσε κάποιος, φαντάζεσαι να γελάει όντως έτσι και να κοιμάσαι και σε τετράκλινο μαζί της?..Ναι είναι σημείο τονισμού ισχυρού γέλιου, με υποψία σατανικής-υποχθόνιας δολοπλοκίας. Συνοδεύεται συνήθως από μοχθηρό τρίψιμο των χεριών και γύρισμα των ματιών. Πρώτος διδάξας ο Μαύρος Πήτ.