• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Οφ τοπικ

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Παρακαλω τον κυριο taver να κανονισει την διανομη
Και μεις εδω στο Σαντιαγο εχουμε αναγκες...... εχουμε και μια συγκατοικο που κοιμαται και δεν γνωριζει για το μακελειο ...:haha::haha:

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
καληνύχτα σας και...κορίτσια διπλοκλειδώστε απόψε..

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Ευχαριστω για το ενδιαφερον σου αλλα τι καθεστως βρηκες?ενα αρθρορ οτι και καλα η βιζα για ρωσια εγινε πιο ευκολη?
εγω σου ειπα οτι εχω παραδειγματα απο φιλους που δεν μπορουσαν να φερουν τις κοπελες τους ευκολα λογω της βιζας και του κωλοκρατους.
Καπου εκει αφηνιασες.

Το λήγουμε εδώ, είτε θέλεις είτε όχι, γιατί το οφ τόπικ το αγαπάνε πολύ και αν συνεχιστούν οι μ&^*&^ θα κλειδωθεί κι αυτό.

Dorotija

Member
Επόμενο Ταξίδι
Να είναι η Κρακοβία?
Ταξίδι-Όνειρο
Yemen
Danger, danger. Αν συνεχιστεί ο διάλογος εδώ, θα κλειδωθεί ΚΑΙ το οφτόπικ. Και δεν θα έχουμε παιχνίδι απόψε. Διαλιέχτε και πάρετε.

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Ευαγγελία - αν δεν κοιμήθηκες - το ξενοδοχείο τελικά καλό;; Και έχει όντως ωραία "βαβούρα" όπως είπε ο Yorgos? Εμένα τα σχέδια άλλαξαν άρδην, θα γίνει Οκτωβριάτικο το ταξίδι στη Γαλικία! Θα έχεις προλάβει να γράψεις ταξιδιωτική ;)

Joanna

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΜΑΛΑΙΣΙΑ
Ναι είναι σημείο τονισμού ισχυρού γέλιου, με υποψία σατανικής-υποχθόνιας δολοπλοκίας. Συνοδεύεται συνήθως από μοχθηρό τρίψιμο των χεριών και γύρισμα των ματιών. Πρώτος διδάξας ο Μαύρος Πήτ.
ρε φιλενάδα, όπως μας αποκάλεσε κάποιος, φαντάζεσαι να γελάει όντως έτσι και να κοιμάσαι και σε τετράκλινο μαζί της?..:bleh::bleh::bleh:

Sokratis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puerto Rafti
ολα τα περασε στο στελνω, 3 σε ενα, αξονικο, τριαξονικο, τωρα για το τομογραφος δεν παιρνω και ορκο

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Έλα, εγώ έχω αρχίσει να γουστάρω αυτό το ταξίδι τους! Πολύ cult!

Sokratis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puerto Rafti
ολα τα περασε στο στελνω, 3 σε ενα, αξονικο, τριαξονικο, τωρα για το τομογραφος δεν παιρνω ορκο και ο οδηγος παιδι τζιμανι!

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.639
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic