• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Οφ τοπικ

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Have fun και εσύ τουλάχιστον να γράψεις ταξιδιωτική ιστορία όταν γυρίσεις! Για τη Γαλικία το ενδιαφέρον πάντα :) :) Καλό ταξίδι!

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
Δοκίμασες να μπεις χωρίς το αφρόλουτρο στο χέρι; :bleh:
Αααα μούδωσες ωραία ανάποδη ιδέα:clap:
μάλλον θα δοκιμάσω να μπαίνω ΜΕ το αφρόλουτρο στο χέρι μόλις βλέπω αυτό το πλαγκτον η επιφανειακή ρύπανση η πως αλλιώς μου τόπανε......
μη χάνουμε το μπανάκι μας και βγάζουμε και τη βρώμα ταυτόχρονα:haha:

XRISTOS71

Member
Εύκολο τρόπο να βγάζει «μαύρα» κέρδη είχε βρει μια γυναίκα στα Ιωάννινα, οργανώνοντας παράνομα εκδρομές ηλικιωμένων με πανάκριβα εισιτήρια αλλά όχι και τις ανάλογες ανέσεις! Με την «βιτρίνα» ανύπαρκτων πολιτιστικών συλλόγων ή ιδρυμάτων έκλεινε παμπάλαια λεωφορεία και εισιτήρια τρίτης θέσης για πλοία, θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή των θυμάτων της.

Έτσι, χωρίς να εκδίδει αποδείξεις πληρωμής αφού δεν είχε επαγγελματικό ΑΦΜ, της έμενε καθαρό κέρδος μια και δεν δήλωνε τίποτα στην εφορία! Η κομπίνα διαπιστώθηκε όταν η Ένωση Τουριστικών Γραφείων και Λεωφορείων Ιωαννίνων δέχθηκε μια καταγγελία και απευθύνθηκε στην Τουριστική Αστυνομία Ιωαννίνων, τον Ε.Ο.Τ., την Τροχαία και το ΣΔΟΕ. Η διοργανώτρια των εκδρομών έπεσε στα χέρια της Αστυνομίας μέσα σε ένα λεωφορείο που εντοπίστηκε στην εθνική οδό Ιωαννίνων- Νεοκαισάρειας και ήδη το ΣΔΟΕ την… «ξεσκονίζει» για πλήθος παραβάσεων και εκτεταμένη φοροδιαφυγή.

*** Πολύ μικρότερης εμβέλειας, ήταν η κομπίνα που στήνουν δύο γυναίκες οι οποίες έχουν ήδη εξαπατήσει έξη ανυποψίαστους ηλικιωμένους στην Κω! Οι δράστιδες που κυκλοφορούν με ένα άσπρο αυτοκίνητο, δηλώνουν πως είναι Κύπριες και έχουν έρθει στην Ελλάδα για να βοηθήσουν τους Έλληνες που έχουν οικονομικό πρόβλημα. Υπόσχονται στα θύματά τους οικονομική ενίσχυση ύψους… 3.000 ευρώ, αλλά ζητούν 50 ως 100 ευρώ για τα… χαρτόσημα και την έκδοση της επιταγής! Η τοπική Αστυνομία ερευνά την υπόθεση μετά τις καταγγελίες ηλικιωμένων που, φυσικά, δεν πήραν ποτέ την «ενίσχυση»!

πηγη :protothema.gr

Το κράτος μπορεί να πτωχεύσει αλλά το μυαλό των Ελλήνων ποτέ !!!!!!!!!!!!!

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Είναι κανείς εδώ μέσα γνώστης μηχανών εσπρέσο; (πιο off topic δε μπορούσα να βγω)

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Είναι κανείς εδώ μέσα γνώστης μηχανών εσπρέσο; (πιο off topic δε μπορούσα να βγω)
νομίζω υπάρχει αλλα λείπει τώρα..
μην απελπίζεσαι όμως --φαντάσου εμένα μου φτιάξανε την ραπτομηχανή μου!!:D

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Lol! Πολυχρηστικό το travelstories! Πόνταρα στους ιταλόφιλους..μπήκα σε πειρασμό να πάρω μια εσπρεσιέρα Guzzini που τη βρήκα με έκπτωση στα 90 ευρώ, αλλά δε μπορώ να βρω online καμία κριτική για την απόδοσή της...

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
αφου τώρα την αγόρασες!!
μη ψάχνεις αλλο..δώσε της να καταλάβει!!

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Όχι Renata μου, την είδα το πρωί και σκεφτόμουν να την αγοράσω το τώρα το απόγευμα γιατί ήταν ένα τελευταίο κομμάτι. Είναι κούκλα.....http://www.attrill.com/d-e/store/index.php?main_page=product_reviews&products_id=188

Αλλά με τις εσπρεσιέρες θέλει πάντα ψάξιμο, γιατί από κούκλα εύκολα βγαίνει πανούκλα!

fitziano

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Εγώ έχω την ακόλουθη

Καλό καφέ κάνει... αλλά χαλάει εύκολα... στην τρίτη είμαστε μέχρι τώρα...

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.641
Μέλη
39.380
Νεότερο μέλος