χααχαχχαχαχα μια χουφτιτσα εφαγα...τωρα τους αφησα και παω να βαλω πρασινο τσαι με διπλες κατεχινες!!!Τα σπόρια είναι πλούσια σε μαγγάνιο, φυτικές ίνες και σίδηρο.
Ο ηλιόσπορος είναι ευεργετικός στη καρδιά καθώς έχει μεγάλη περιεκτικότητα σε φυτοστερόλες. Είναι πλούσιος σε φυλλικό οξύ.Περιέχει τα πολύτιμα ω-6 λιπαρά οξέα.(έτσι λένε οι ειδικοί δηλ...)
1 χούφτα ηλιόσποροι = 80 - 90 θερμίδες.
Μια σακούλα της Ευαγγελίας = 1.800 - 1.900 θερμίδες.
χαχαχαχα..ζήλεψα, πάω κι εγώ..πειράζει που πριν από λίγο έφαγα τρία παγωτίνια απο το fresh?χααχαχχαχαχα μια χουφτιτσα εφαγα...τωρα τους αφησα και παω να βαλω πρασινο τσαι με διπλες κατεχινες!!!
Δεν σε χαλάει άλλη μια βολτίτσα στην Πόλη....Τελικά μου φαίνεται δεν θα δω Κόμπε στο Αμέρικα αλλά στην γείτονα...γαμώ την αναποδιά μου!!!!!!!!!!....μα είναι δυνατόν;;;;;;;;;
Like..Like..Like..καλυτερα να τον βρεις εκει τον γκομενο.. να κανετε οτι κανετε και να τον αφησεις εκει. Τι να τον κανεις να τον εχεις εδω?
Δηλαδη σε 14 χρονια ποσα παιδια θα εχει και με ποσες σχεσεις ???????Ξέρω έναν ωραίο Πορτογάλο να σου συστήσω στη Λισαβώνα, αλλά έχει ήδη δύο παιδιά από δύο διαφορετικές σχέσεις μέσα σε 2 χρόνια. Λίγο καρπερός μας βγήκε.
Δε μασαμε, βαλιτσουλα... Αυτα για εμας ειναι ανευ σημασιας......Ξέρω έναν ωραίο Πορτογάλο να σου συστήσω στη Λισαβώνα, αλλά έχει ήδη δύο παιδιά από δύο διαφορετικές σχέσεις μέσα σε 2 χρόνια. Λίγο καρπερός μας βγήκε.
Το κακο ειναι οτι δεν φοραει σκουφακι......Δηλαδη σε 14 χρονια ποσα παιδια θα εχει και με ποσες σχεσεις ???????
Εννοούσα ότι μπορεί να καταλήξεις να τον βοηθάς να αποκτήσει το τρίτοΔε μασαμε, βαλιτσουλα... Αυτα για εμας ειναι ανευ σημασιας......