Οφ τοπικ

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Vally

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο (;)
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΥ,Καραϊβική, Μαρόκο
1) Ε, υπερατλαντικό ταξίδι μόνη δε λέει... :roll:
2) Ελπίζω οι προσφορές να μη βγουν πάλι για περιόδους που δουλεύω, γιατί θα κάνω χαρακίρι... :harakiri:

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Τα σπόρια είναι πλούσια σε μαγγάνιο, φυτικές ίνες και σίδηρο.
Ο ηλιόσπορος είναι ευεργετικός στη καρδιά καθώς έχει μεγάλη περιεκτικότητα σε φυτοστερόλες. Είναι πλούσιος σε φυλλικό οξύ.Περιέχει τα πολύτιμα ω-6 λιπαρά οξέα.(έτσι λένε οι ειδικοί δηλ...)

1 χούφτα ηλιόσποροι = 80 - 90 θερμίδες.
Μια σακούλα της Ευαγγελίας = 1.800 - 1.900 θερμίδες. :bleh::bleh::bleh:
χααχαχχαχαχα μια χουφτιτσα εφαγα...τωρα τους αφησα και παω να βαλω πρασινο τσαι με διπλες κατεχινες!!!

Joanna

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΜΑΛΑΙΣΙΑ
χααχαχχαχαχα μια χουφτιτσα εφαγα...τωρα τους αφησα και παω να βαλω πρασινο τσαι με διπλες κατεχινες!!!
χαχαχαχα..ζήλεψα, πάω κι εγώ..πειράζει που πριν από λίγο έφαγα τρία παγωτίνια απο το fresh?:bleh::bleh::bleh:

amsterdam

Member
Τελικά μου φαίνεται δεν θα δω Κόμπε στο Αμέρικα αλλά στην γείτονα...γαμώ την αναποδιά μου!!!!!!!!!!....μα είναι δυνατόν;;;;;;;;;:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:
Δεν σε χαλάει άλλη μια βολτίτσα στην Πόλη....

καλυτερα να τον βρεις εκει τον γκομενο.. να κανετε οτι κανετε και να τον αφησεις εκει. Τι να τον κανεις να τον εχεις εδω?
Like..Like..Like..:clap:

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Λοιπον amsterdam θα ακολουθησω τα βηματα σου στη Λισαβονα ........
Αν και δεν ειμαι φαν των Πορτογαλων ... οι αντρες ειναι σαν τον Ταμτακο

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Ξέρω έναν ωραίο Πορτογάλο να σου συστήσω στη Λισαβώνα, αλλά έχει ήδη δύο παιδιά από δύο διαφορετικές σχέσεις μέσα σε 2 χρόνια. Λίγο καρπερός μας βγήκε.

σαιτας

Member
Ξέρω έναν ωραίο Πορτογάλο να σου συστήσω στη Λισαβώνα, αλλά έχει ήδη δύο παιδιά από δύο διαφορετικές σχέσεις μέσα σε 2 χρόνια. Λίγο καρπερός μας βγήκε.
Δηλαδη σε 14 χρονια ποσα παιδια θα εχει και με ποσες σχεσεις ???????:bleh:

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Δε μασαμε, βαλιτσουλα...:cool: Αυτα για εμας ειναι ανευ σημασιας......:haha::haha:

Vally

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο (;)
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΥ,Καραϊβική, Μαρόκο
Κάποιος θα έπρεπε να του μιλήσει για τις μεθόδους αντισύλληψης... Κοστίζει πολύ ακριβά το κάθε π@@ά του βρε αδερφέ...:bleh::bleh:

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Δε μασαμε, βαλιτσουλα...:cool: Αυτα για εμας ειναι ανευ σημασιας......:haha::haha:
Εννοούσα ότι μπορεί να καταλήξεις να τον βοηθάς να αποκτήσει το τρίτο :bleh::bleh:

Ξεφτίλισα τον Vasco στο τόπικ ή είναι ιδέα μου;

Joanna

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΜΑΛΑΙΣΙΑ
Καλά, σας προσφέρουν όμορφο άντρα, πορτογάλλο, καρπερό και δεν τον θέλετε κιόλας?..μόνιμος κάτοικος εξωτερικού με τέτοια προσόντα?..και λέτε όχι?:bleh::bleh::bleh:

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.643
Μέλη
39.391
Νεότερο μέλος