• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Οφ τοπικ

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Μετά και την σημερινή πατάτα του ΓΑΠ δεν το γλυτώνει με τίποτα το ελικόπτερο.
Αν δηλαδή γλυτώσει πρώτα το λιντσάρισμα.

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Δημόσιος υπάλληλος σε υπηρεσία σε μεγάλη πόλη της Ελλάδας: "Μου στείλατε τα τιμολόγια και μου έχετε επισυνάψει μια φωτοτυπία από το τάδε έγγραφο. Έπρεπε να μου επισυνάψετε δύο. Να έρθει κάποιος από εδώ να βγάλει τις υπόλοιπες φωτοτυπίες" .

Απάντηση υπαλλήλου εταιρείας: "Βεβαίως κύριε, βγάλτε μου τα εισιτήρια και έρχομαι πολύ ευχαρίστως από την Αθήνα να σας βγάλω τις 6 επιπλέον φωτοτυπίες που χρειάζεστε"

Έχουμε τρελλαθεί τελείως?:roll:

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Μήπως είναι λιγάκι παραμύθι-υπερβολή αυτό;

Λέω μήπως.

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Μήπως είναι λιγάκι παραμύθι-υπερβολή αυτό;

Λέω μήπως.
Καθόλου. Στη δική μας εταιρεία συνέβη. Και παρόμοια περιστατικά εξίσου εξωφρενικά, συμβαίνουν δυστυχώς κάθε μέρα.

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Αν υπάρχει και κανένας άλλος που μας καταλαβαίνει και ζει το ίδιο, μήπως να φτιάξουμε κι εμείς κάποιο κίνημα αγανακτισμένων συνεργατών του δημοσίου?
Γιατί στο δημόσιο αγοράζουν άσχετα και ελλειπή λογισμικά προγράμματα, προσπαθούν να προσαρμόσουν επάνω τους προβληματικούς νόμους και εγκυκλίους, έχουν καραάσχετους χρήστες και θέλουν να έχουν και σωστά αποτελέσματα στις αξιολογήσεις προσφορών? :(
Δημόσιος υπάλληλος σε υπηρεσία σε μεγάλη πόλη της Ελλάδας: "Μου στείλατε τα τιμολόγια και μου έχετε επισυνάψει μια φωτοτυπία από το τάδε έγγραφο. Έπρεπε να μου επισυνάψετε δύο. Να έρθει κάποιος από εδώ να βγάλει τις υπόλοιπες φωτοτυπίες" .

Απάντηση υπαλλήλου εταιρείας: "Βεβαίως κύριε, βγάλτε μου τα εισιτήρια και έρχομαι πολύ ευχαρίστως από την Αθήνα να σας βγάλω τις 6 επιπλέον φωτοτυπίες που χρειάζεστε"

Έχουμε τρελλαθεί τελείως?:roll:
Οπότε ισχυρίζεσαι ότι όλα τα κακώς κείμενα συμβαίνουν στο δημόσιο τομέα, ενώ στον ιδιωτικό είναι μαζεμένες όλες οι ιδιοφυΐες... όμως εγώ και πολλοί ακόμα συμφωνούμε ότι οι μίζες και οι προμήθειες έπεφταν και ίσως πέφτουν ακόμα σε συνεργάτες του δημοσίου πρωτίστως, λάθος?

Υ.Γ. Δεν είμαι δημόσιος υπάλληλος.

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Οπότε ισχυρίζεσαι ότι όλα τα κακώς κείμενα συμβαίνουν στο δημόσιο τομέα, ενώ στον ιδιωτικό είναι μαζεμένες όλες οι ιδιοφυΐες...

Όχι δεν ισχυρίζομαι αυτό. Αλλά αν κάτι παρόμοιο συνέβαινε επανειλλημένως στον ιδιωτικό τομέα, αυτός που θα το έκανε θα πήγαινε κατευθείαν στο σπίτι του. Δε θα έκαναν άλλοι τη δουλειά του, ούτε θα πληρώναμε εσύ και εγώ το μισθό του.
Σε ορισμένα πόστα οι απαιτήσεις που έχουν είναι απίστευτες. Πχ. δε χρησιμοποιούν την αριθμομηχανή τους για να κάνουν μια απλή πράξη τόσα τεμάχια επί την τιμή, συν το ΦΠΑ, αλλά καλούν τον προμηθευτή τους για να τους πει εκείνος το σύνολο. Γιατί μην ξεχνάς ότι ποιός θα αναλάβει και την ευθύνη σε περίπτωση λάθους.

Παρόλα αυτά, φυσικά και υπάρχουν και εξαίρετοι δημόσιοι υπάλληλοι, τους οποίους συναντώ στην καθημερινότητά μου, αλλά δυστυχώς είναι λίγοι και γρήγορα τους τρώνε οι δικοί τους γιατί αποτελούν παραφωνία.

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
όμως εγώ και πολλοί ακόμα συμφωνούμε ότι οι μίζες και οι προμήθειες έπεφταν και ίσως πέφτουν ακόμα σε συνεργάτες του δημοσίου πρωτίστως, λάθος?
Εγώ μιλάω για την καθημερινή συνεργασία ενός απλού δημόσιου υπαλλήλου με έναν απλό ιδιωτικό υπάλληλο που οφείλουν και οι δύο να κάνουν τη δουλειά τους όσο καλύτερα μπορούν, χωρίς να προκαλούν ο ένας στον άλλο δυσκολίες.
Και καθημερινά αποδεικνύεται ότι οι περισσότεροι στον κλάδο που εγώ συνεργάζομαι, μάλλον έχουν βρεθεί εκεί κατά λάθος.

Ο,τιδήποτε άλλο από αυτά που αναφέρεις, δεν έχει άπολύτως καμία σχέση με το θέμα.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Οπότε ισχυρίζεσαι ότι όλα τα κακώς κείμενα συμβαίνουν στο δημόσιο τομέα, ενώ στον ιδιωτικό είναι μαζεμένες όλες οι ιδιοφυΐες... όμως εγώ και πολλοί ακόμα συμφωνούμε ότι οι μίζες και οι προμήθειες έπεφταν και ίσως πέφτουν ακόμα σε συνεργάτες του δημοσίου πρωτίστως, λάθος?

Υ.Γ. Δεν είμαι δημόσιος υπάλληλος.
Μ' αρεσεις North66 γιατι εισαι οφ τοπικ:lol:

Πιο ασχετο δεν γινοταν....

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.639
Μέλη