• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Οφ τοπικ

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Μπορει ένας δημόσιος υπάλληλος να πει δεν έρχομαι για δουλεια Πέμπτη παρασκευη επειδή εχω καποια δουλεια;;;;
Όχι.Μπορεί να μην πει τίποτα και να μην εμφανιστεί καθόλου.Αν το είπε ότι δεν θα έρθει,πάλι καλά.

laki

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρισιιιιιι........
Ταξίδι-Όνειρο
Ολη η Γη,μπορω;;;;
Δηλαδη να χαιρομαι που μας το ειπε σημερα που σημειωτέον δεν μας εξυπηρέτησε;;;; Και μια χαζη ερώτηση... Τα λεφτα τα παίρνει κανονικα η οχι;;; Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση για να μπορω να βριζω η μερα. Τα πήρα τωρα, παω να φτιάξω γεμιστα!Πφφφφφφ!! Καλη σας μερα!!!

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Να πω κ εγω τον πόνο μου... Μπορει ένας δημόσιος υπάλληλος να πει δεν έρχομαι για δουλεια Πέμπτη παρασκευη επειδή εχω καποια δουλεια;;;; Καλα λογω του Αγ. Πνεύματος Ειναι αλλα αυτη η δικαιολογία παιζει;; Για πείτε μου εσείς που ξέρετε....

Την περίπτωση του να έχει πάρει κανονική άδεια τη σκέφτηκες?
Μπορεί να δήλωσε ότι δεν πάει για δουλειά, αλλά ταυτόχρονα να έχει δηλώσει και άδεια. Ίσως όχι κανονική, αλλά διάφορες άλλες κουλές που δικαιούνται ακόμα οι δημόσιοι υπάλληλοι.

laki

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρισιιιιιι........
Ταξίδι-Όνειρο
Ολη η Γη,μπορω;;;;
Οχι anny μου Γιατι το άκουσα που το ελεγε η προϊσταμένη. Απλα ειπε Οτι δεν θα παει επειδή εχει προσωπική του δουλεια. Γιαυτο ρωτησα Γιατι δεν τα ξερω ακριβώς!!!!

Joanna

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΜΑΛΑΙΣΙΑ
Το καναρινάκι μου έχει αρχίσει και ξεπουπουλιάζεται..έχει σταματήσει να κελαηδά κιόλας, αυτό που ξεσήκωνε το κόσμο όλη μέρα..Μήπως πρέπει να ανησυχώ?..λέω εγώ η γυναίκα τώρα..
Το μόνο που κάνει είναι να τρώει και να κοιμάται !!!άχνα δε βγάζει..

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Kαύσωνας σήμερα στη Φινλανδία... 30c στο 'Οουλου στις 65 μοίρες, ενώ και το Ροβανιέμι στον Αρκτικό Κύκλο δεν πάει πίσω με 28c.

elenara88

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πορτογαλία
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική, Περού, Ινδία
Τι παλιοκαιρος:mad:

AERIKO

Member
Επόμενο Ταξίδι
χωρίς χάρτη...
Ταξίδι-Όνειρο
Παταγονία ,Γαλ. Πολυνησία
Τετάρτη, 8 Ιουνίου 2011 Έφτασε ο πρώτος μίνι καύσωνας του καλοκαιριού! Προσοχή και πο

Αύριο η πιο ζεστή ημέρα!

Το πρώτο κύμα ζέστης του φετινού καλοκαιριού φτάνει σιγά - σιγά από την Αφρική και θα ανεβάσει τον υδράργυρο τις επόμενες μέρες στους 36 και ενδεχομένως τοπικά στους 37 βαθμούς κελσίου.

Δεν υπάρχει όμως λόγος ανησυχίας αφού από την Πέμπτη το βράδυ και κυρίως από την Παρασκευή θα αρχίσει από τα βόρεια να δροσίζει.

Έφτασε ο πρώτος μίνι καύσωνας του καλοκαιριού! Προσοχή και πολύ νερό! | Ειδησεις Σημερα
.

AERIKO

Member
Επόμενο Ταξίδι
χωρίς χάρτη...
Ταξίδι-Όνειρο
Έφτασε ο πρώτος μίνι καύσωνας του καλοκαιριού! Προσοχή και πολύ νερό!

Αύριο η πιο ζεστή ημέρα!

Το πρώτο κύμα ζέστης του φετινού καλοκαιριού φτάνει σιγά - σιγά από την Αφρική και θα ανεβάσει τον υδράργυρο τις επόμενες μέρες στους 36 και ενδεχομένως τοπικά στους 37 βαθμούς κελσίου.

Δεν υπάρχει όμως λόγος ανησυχίας αφού από την Πέμπτη το βράδυ και κυρίως από την Παρασκευή θα αρχίσει από τα βόρεια να δροσίζει.

Έφτασε ο πρώτος μίνι καύσωνας του καλοκαιριού! Προσοχή και πολύ νερό! | Ειδησεις Σημερα
.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Το καναρινάκι μου έχει αρχίσει και ξεπουπουλιάζεται..έχει σταματήσει να κελαηδά κιόλας, αυτό που ξεσήκωνε το κόσμο όλη μέρα..Μήπως πρέπει να ανησυχώ?..λέω εγώ η γυναίκα τώρα..
Λυπάμαι που θα στο πω ωμά, αλλά το καναρινάκι σου μάλλον έχει γκόμενα.

Αν αρχίσει να πλένει και τα πιάτα, να το πάρεις ως δεδομένο.

AERIKO

Member
Επόμενο Ταξίδι
χωρίς χάρτη...
Ταξίδι-Όνειρο
Λυπάμαι που θα στο πω ωμά, αλλά το καναρινάκι σου μάλλον έχει γκόμενα.

Αν αρχίσει να πλένει και τα πιάτα, να το πάρεις ως δεδομένο.
χαχαχαχααααααααααα:haha::haha::haha::haha::haha::haha::clap:

maria30

Member
Επόμενο Ταξίδι
??????
Κάθε χρόνο τέτοια εποχή θα αλλάζει φτερά και όταν γίνεται αυτό ποτέ δεν κελαηδάνε..

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic