maltakias
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Όπου λάχει
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού
Ο Christian θα τους έστειλε.
Σίγουρα ανάμεσά μας θα υπάρχουν και πολλοί που συχαίνονται! Αυτό που βλέπουν τα ματάκια μου τις τελευταίες μέρες δεν ξέρω πως μπορώ να το χαρακτηρίσω! Είναι μια κοπέλα στη δουλειά που πάνω στο ποντίκι βάζει χαρτομάντιλο και δουλεύει με αυτό τον τρόπο! Το γελοίο της υπόθεσης είναι ότι και στα πόδια έχει μια πετσέτα και σκουπίζεται κάθε 3 και λίγο!
Αυτή χρειάζεται "εκπαιδευτικό" ταξίδι στην Ινδία!Σίγουρα ανάμεσά μας θα υπάρχουν και πολλοί που συχαίνονται! Αυτό που βλέπουν τα ματάκια μου τις τελευταίες μέρες δεν ξέρω πως μπορώ να το χαρακτηρίσω! Είναι μια κοπέλα στη δουλειά που πάνω στο ποντίκι βάζει χαρτομάντιλο και δουλεύει με αυτό τον τρόπο! Το γελοίο της υπόθεσης είναι ότι και στα πόδια έχει μια πετσέτα και σκουπίζεται κάθε 3 και λίγο!
Αχ τώρα θυμήθηκα μερικούς που αφήνουν το τηλεκοντρόλ μέσα στο πλαστικό του για να μην φθείρεται...Και με το πληκτρολόγιο τί κάνει? Έχει βάλει ειδική μεμβράνη την οποία αλλάζει καθημερινά?
Και με το πληκτρολόγιο τί κάνει? Έχει βάλει ειδική μεμβράνη την οποία αλλάζει καθημερινά?
Και βόλτα με τα Κτελ σαν την dim!Αυτή χρειάζεται "εκπαιδευτικό" ταξίδι στην Ινδία!
Εγώ φίλο που φοβάται: τα δελφίνια ("μα είναι κήτος! κι αν με χτυπήσει;"), τα αεροπλάνα, το σκοτάδι (μια φορά ξύπνησε βραδιάτικα, είχαμε σβήσει τα φώτα κι άρχισε να φωνάζει "Βοήθεια! Τυφλώθηκα!"), τα ασανσέρ, το ύψος, τις ασθένειες, τα μικρόβια, το χέσιμο σε μη γνωστή τουαλέτα, το AIDS (πρόσφατα νόμιζε ότι κόλλησε -επιστημονικώς ήταν αδύνατο- και είδαμε και πάθαμε να τον πείσουμε να κάνει το τεστ πριν αυτοκτονήσει), τις σύριγγες, το φαγητό σε ξένες χώρες και φυσικά τα άλογα.
Η πλάκα είναι πως οδηγεί με +200 στην εθνική (αυτό του φαίνεται ασφαλές) και του πήραν και το δίπλωμα επειδή πέρασε με κόκκινο.
Εδώ βλέπεις κάποιους να αγοράζουν καινούργιο αυτοκίνητο και να αφήνουν τα ναυλον η να βάζουν καλύματα..Αχ τώρα θυμήθηκα μερικούς που αφήνουν το τηλεκοντρόλ μέσα στο πλαστικό του για να μην φθείρεται...