• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Οφ τοπικ

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

mfish

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ολη η γη
που γίνονται όλα αυτά παιδιά ;
Γιατι εδω που ζω εγω , ούτε σταγόνα δεν εχει ρίξει ....
στη λακωνια θυμαμαι και μηνες χωρις σταγονα...

Κικη εσυ που αγναντευεις τον ταυγετο, στο προφητη ηλια λιωσαν τα χιονια....? σκεφτομαι να παω για περπατημα και δε θελω να τσουλησω...

KIKI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
στη λακωνια θυμαμαι και μηνες χωρις σταγονα...

Κικη εσυ που αγναντευεις τον ταυγετο, στο προφητη ηλια λιωσαν τα χιονια....? σκεφτομαι να παω για περπατημα και δε θελω να τσουλησω...
ωραιος τύπος ειμαι , κάθε μέρα φευγοντας απο το σπίτι βλέπω τον Ταυγετο , αλλά δεν εχω προσεξει αν εχει ακόμα χιόνια !!!

Αυριο θα σου πω ......

dmdoc

Member
Αναρωτιέμαι....αν είμαι νοσοκόμα και αλλάζω πάνες,ξέρω ταυτόχρονα και ιατρική;:roll:

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Αναρωτιέμαι....αν είμαι νοσοκόμα και αλλάζω πάνες,ξέρω ταυτόχρονα και ιατρική;:roll:
Όχι. Αλλά ούτε κι αν δηλώνεις γιατρός χωρίς να είσαι. Γιατί τότε μάλλον η νοσοκόμα ξέρει κάτι παραπάνω...

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Μεσα από τα μεγάλα μίση ξεκινούν οι μεγάλοι έρωτες ...
Μόλις κλειδώθηκε το πεπρωμένο μου...

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Κρίμα που κλειδώθηκε το τόπικ για τα γκρίκλις ακριβώς τη στιγμή που ο τάβερ πολύ εύστοχα εξηγούσε ότι το πρόβλημα των γκρίκλις είναι θέμα τυποποίησης της γραφής τους.

dmdoc

Member
Όχι. Αλλά ούτε κι αν δηλώνεις γιατρός χωρίς να είσαι. Γιατί τότε μάλλον η νοσοκόμα ξέρει κάτι παραπάνω...
Κάνεις λάθος.Η νοσοκόμα τα ξέρει ΟΛΑ,ακόμα και αυτόν που δηλώνει γιατρός χωρίς να είναι

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.629
Μέλη
39.371
Νεότερο μέλος
ippolytostrk