Αντε μωρε δεν ντρεπονται οι κλωσσες (μλλον καλυτερα να πω οι καρακαξες )...εδωπερα ο κοσμος καιγεται ..κριση...σεισμοι...τσουναμια ...μας γονατισαν τα δανεια (ασχετο-δικος μου καημος αυτος) και αυτες τρεχουν απο Πηλιο σε Μυκονο και απο μποτοξ σε ρεστοραν!
Αντε μωρε δεν ντρεπονται οι κλωσσες (μλλον καλυτερα να πω οι καρακαξες )...εδωπερα ο κοσμος καιγεται ..κριση...σεισμοι...τσουναμια ...μας γονατισαν τα δανεια (ασχετο-δικος μου καημος αυτος) και αυτες τρεχουν απο Πηλιο σε Μυκονο και απο μποτοξ σε ρεστοραν!
Μου τη δινουν επισης 2 εκπομπες που φτιαχνουν σπιτια ..τα ανακαινιζουν δηλ.Στην Αμερικη προβαλλοταν μια παρομοια εκπομπη αλλα εφτιανε σπιτια σε αναπηρους πολεμου,γονεις με αυτιστικα παιδια ,παιδια με συνδρομο down ,απορους και αστεγους ..ατομα που δουλευαν σε γκετο και φροντιζαν την κοινοτητα κ τα περιθωριακα ατομα ...ειχε δηλ ενα νοημα το πραμα.
Ενω εδω εβλεπα χτες να φτιαχνουν το σπιτι και να δαπανουν χρηματα για ενα νεαρο 25-30 ετων με μουσκουλα,γυμναστηριο και μοντερνα κολλητη μπλουζα...ελεος δηλαδη!!!!
Γνωρίζει κανείς που μπορώ να βρω στην Αθήνα αυτούς τους διαφανείς πλαστικούς σωλήνες που περιέχουν φωσφοριζέ υγρό? (Glow Sticks σε σωλήνα)
Σαν αυτούς που έχουν στις συναυλίες.
Κάθε πρόταση ευπρόσδεκτη.
Υ.γ: δε σκοπεύω να οργανώσω κάποια συναυλία…
Χρειάζομαι καμιά 35αριά…