• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Οφ τοπικ

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Λοιπονμολις μιλησα με φιλο ο οποιος κανει διδακτορικο στο Λονδινο με Ελληνα πολιτικο που σχετιζεται ιδιαιτερως με τα οικονομικα. Μου ειπε οτι το ελληνικο χρεος ειναι εξαιρετικα μεγαλο και ο μονος τροπος να αντιμετωπιστει ειναι μειωσει του χρεους και σταση πληρωμων. Μια κατασταση Αργεντινης σε πιο ligth μορφη. Αν τελικα καταληξουμε εκει, ειναι πολυ πιθανο το ενδεχομενο προωρων εκλογων και δημιουργια κυβερνησης συνασπισμου για να αντιμετωπιστει οσο το δυνατο καλυτερα η κατασταση. Αν δεν μπορεσει να σχηματιστει μια τετοια κυβερνηση η χρεωκοπεια θεωρειται σχεδον βεβαιη.
Προς το παρων μεγαλο προβλημα φαινεται να εμφανιζουν δυο μεγαλες ελληνικες τραπεζας.
Ο συγκεκριμενος ανθρωπος δε συνηθιζει να μου λεει βλακειες, δεν μπορει να ειναι και 100% σιγουρος βεβαια πως θα συμβουν αυτα που λεει. Παντως εγω μετα την επικοινωνια που ειχα μαζι του για πρωτη φορα αισθανθηκα πως τα πραγματα ειναι πολυ σοβαρα.
Σε καμμια περιπτωση δε θελω να σπειρω πανικο, ψυχραιμια. Απλα καλο ειναι να εχουμε το νου μας.

Borealis

Member
Exω στην τράπεζα 323,40 ευρώ, ρωτησε τον σε παρακαλώ τι να κάνω να τα βγάλω στην Ελβετία?

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Εγω που εχω κατι παραπανω απο 323,40 τι να κανω ...να πανικοβληθω?
παντως ακουγεται απο πολλα μετωπα...

piccolo_mondo

Member
Βρε παιδια ακουστηκε μια ημερομηνια κ τρομαξατε?
Εγω εδω και δεκα μηνες περιμενω αυτην την ημερομηνια.. (κ αν δεν ειναι αυτη, θα 'ναι καποια αλλη, κ τελευταια στιγμη θα ανακοινωθει)
Ποσο πολυ το πιστευω αυτο που γραφω..

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Αλλο ασχετο τωρα.Ξερει κανεις τιποτα για τους ημιυπαιθριους ,των οποιων η τακτοποιηση πηρε παραταση για Ιουνιο?Εχει γουστο μεσα στη γενικοτερη αναμπουμπουλα και αν παιξουν σεναρια περι εκλογων κλπ κλπ να το βαλουν στα αζητητα αυτο το μετρο και να τρεξαμε εμεις τα χαπατα πριν τις 31-12-10 να τους δηλωσουμε.

mariath

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Νότια Αμερική
Άντε πάλι τα ίδια... Πέρισυ τέτοια εποχή ήταν που ξεκίνησε η ιστορία μία με την αργία της 25ης Μαρτίου και μετά με το τετραήμερο του Πάσχα που θα γυρίζαμε στη δραχμή, ήταν τότε που το νομισματοκοπείο έκοβε δραχμές :rolleyes:

Η ΔΡΑΧΜΗ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ; - Επίκειται νομισματική αναταραχή στην Ελλάδα; - greatlie.com
Προσέξτε την ημερομηνία του άρθρου, 21 Μαρτίου 2010, έναν χρόνο πριν...

Glosoli

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Δεν σας εχω ξεχασει!!!
Θα την γραψω την ιστορια για την Ιρλανδια...2 βδομαδες ετρεχα με συνεντευξεις για δουλεια...και ειχα καλο αποτελεσμα χθες :)
Συντομα η ιστορια κοντα σας mes amis Τravelstorites.

Glosoli

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία-Βαρσοβία
Ταξίδι-Όνειρο
...Ιθάκη...
Exω στην τράπεζα 323,40 ευρώ, ρωτησε τον σε παρακαλώ τι να κάνω να τα βγάλω στην Ελβετία?
Περίπου αυτή θα είναι και η δική μου συμβουλή, να τα βγάλεις από την τράπεζα και να πας στην Ελβετία, αν δεν φτάνουν για Ελβετία, χτύπα μια Βουδαπέστη:bleh:

Glosoly καλή αρχή και που είσαι έτσι για να ξέρεις επειδή είσαι μικρός στο αφεντικό δεν χωράνε δικαιολογίες του στυλ "ξεμείναμε στην Λωζάνη"

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.639
Μέλη
39.378
Νεότερο μέλος
gtolios