tripakias
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Λατινική Αμερική
- Ταξίδι-Όνειρο
- Εκεί
Λοιπονμολις μιλησα με φιλο ο οποιος κανει διδακτορικο στο Λονδινο με Ελληνα πολιτικο που σχετιζεται ιδιαιτερως με τα οικονομικα. Μου ειπε οτι το ελληνικο χρεος ειναι εξαιρετικα μεγαλο και ο μονος τροπος να αντιμετωπιστει ειναι μειωσει του χρεους και σταση πληρωμων. Μια κατασταση Αργεντινης σε πιο ligth μορφη. Αν τελικα καταληξουμε εκει, ειναι πολυ πιθανο το ενδεχομενο προωρων εκλογων και δημιουργια κυβερνησης συνασπισμου για να αντιμετωπιστει οσο το δυνατο καλυτερα η κατασταση. Αν δεν μπορεσει να σχηματιστει μια τετοια κυβερνηση η χρεωκοπεια θεωρειται σχεδον βεβαιη.
Προς το παρων μεγαλο προβλημα φαινεται να εμφανιζουν δυο μεγαλες ελληνικες τραπεζας.
Ο συγκεκριμενος ανθρωπος δε συνηθιζει να μου λεει βλακειες, δεν μπορει να ειναι και 100% σιγουρος βεβαια πως θα συμβουν αυτα που λεει. Παντως εγω μετα την επικοινωνια που ειχα μαζι του για πρωτη φορα αισθανθηκα πως τα πραγματα ειναι πολυ σοβαρα.
Σε καμμια περιπτωση δε θελω να σπειρω πανικο, ψυχραιμια. Απλα καλο ειναι να εχουμε το νου μας.
Προς το παρων μεγαλο προβλημα φαινεται να εμφανιζουν δυο μεγαλες ελληνικες τραπεζας.
Ο συγκεκριμενος ανθρωπος δε συνηθιζει να μου λεει βλακειες, δεν μπορει να ειναι και 100% σιγουρος βεβαια πως θα συμβουν αυτα που λεει. Παντως εγω μετα την επικοινωνια που ειχα μαζι του για πρωτη φορα αισθανθηκα πως τα πραγματα ειναι πολυ σοβαρα.
Σε καμμια περιπτωση δε θελω να σπειρω πανικο, ψυχραιμια. Απλα καλο ειναι να εχουμε το νου μας.