• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Οφ τοπικ

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
και λεμονακι... το κανονισα για αυριο το μεσημερι.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Απ' τα χερακια της μανουλας μου. Την πηρα τηλ και αυριο θα μου την εχει ετοιμη:clap:

varioAthens

Member
Απ' τα χερακια της μανουλας μου. Την πηρα τηλ και αυριο θα μου την εχει ετοιμη:clap:
Ρε τριπάκια, η μητέρα σου είναι και ψαροτουφεκάς? Γιατί αλλιώς πώς θα βρεί το ψάρι που σήμερα δεν κουνιέται καίκι??? :bleh:

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Ρε τριπάκια, η μητέρα σου είναι και ψαροτουφεκάς? Γιατί αλλιώς πώς θα βρεί το ψάρι που σήμερα δεν κουνιέται καίκι??? :bleh:
αχχχααχαχααα εδω μπορει να μην κουνιεται , αλλα στον βορρα οι θαλασσολυκοι ισως εχουν κανει τα κουμαντα τους!!
Και στην τελικη γιατι του χαλας την φαντασιωση ρε vario! Αντε πιες κανα χαμομηλο μη μας κολλησεις κανενα ιο !
Αψου!!:haha:

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Εχεις φαγωθει απο το πρωι με την κακοκαιρια. Και σε ξαναρωταω σε ποια χωρα ζεις;

XRISTOS71

Member
ρε συ Βαγγελιώ ο τραγουδιστής μου μοιάζει ρε συ ,μπας και ξερεις κατι που δεν ξέρω

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
ρε συ Βαγγελιώ ο τραγουδιστής μου μοιάζει ρε συ ,μπας και ξερεις κατι που δεν ξέρω
Κατι ξερω , αλλα μου εχουν πει να στο πω σιγα , σιγα .....
Ειναι Εβραιος ομως και ξερεις τι κανουν στα εβραϊοπουλα οταν ειναι μικρα.....
bar mitzvah ceremony

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Αντε βρε σεις ας φιλοτιμηθει καποιος να μου στειλει και μενα ολα τα τρανταχτα που εχασα.Απο το 'παιξιμο" δηλ και μετα.Αυτο το προλαβα.

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Προς κο 71
Το Darma εξακολουθει να ειναι οριενταλ μαγαζι ή αλλαξε στυλ?

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Να σου φυλάξω για την Κυριακή ένα πιάτο με γαύρο στο φούρνο με φρέσκο κόλιαντρο? Φτιαγμένο απ' τα χεράκια μου?

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος