tripakias
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Λατινική Αμερική
- Ταξίδι-Όνειρο
- Εκεί
και λεμονακι... το κανονισα για αυριο το μεσημερι.
Καμωτικιά θα είναι ή θα την φας σε εστιατόριο???και λεμονακι... το κανονισα για αυριο το μεσημερι.
Ρε τριπάκια, η μητέρα σου είναι και ψαροτουφεκάς? Γιατί αλλιώς πώς θα βρεί το ψάρι που σήμερα δεν κουνιέται καίκι???Απ' τα χερακια της μανουλας μου. Την πηρα τηλ και αυριο θα μου την εχει ετοιμη
αχχχααχαχααα εδω μπορει να μην κουνιεται , αλλα στον βορρα οι θαλασσολυκοι ισως εχουν κανει τα κουμαντα τους!!Ρε τριπάκια, η μητέρα σου είναι και ψαροτουφεκάς? Γιατί αλλιώς πώς θα βρεί το ψάρι που σήμερα δεν κουνιέται καίκι???
Εχεις φαγωθει απο το πρωι με την κακοκαιρια. Και σε ξαναρωταω σε ποια χωρα ζεις;Ρε τριπάκια, η μητέρα σου είναι και ψαροτουφεκάς? Γιατί αλλιώς πώς θα βρεί το ψάρι που σήμερα δεν κουνιέται καίκι???
Στο L.A. (Λεκανοπέδιο)... πάω να πάρω την Αμοξίλ μου, Εβανζελί!!!Εχεις φαγωθει απο το πρωι με την κακοκαιρια. Και σε ξαναρωταω σε ποια χωρα ζεις;
Κατι ξερω , αλλα μου εχουν πει να στο πω σιγα , σιγα .....ρε συ Βαγγελιώ ο τραγουδιστής μου μοιάζει ρε συ ,μπας και ξερεις κατι που δεν ξέρω
Να σου φυλάξω για την Κυριακή ένα πιάτο με γαύρο στο φούρνο με φρέσκο κόλιαντρο? Φτιαγμένο απ' τα χεράκια μου?Απ' τα χερακια της μανουλας μου. Την πηρα τηλ και αυριο θα μου την εχει ετοιμη