tripakias
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Λατινική Αμερική
- Ταξίδι-Όνειρο
- Εκεί
Σουπερ Χρηστο, ειδα βιντεο... φοβηθηκα οτι θα 'ναι κανενα ξενερωτο σαν αυτα της Ρωμης που σας αρεσουν. Αλλα μ' αρεσε πολυ! thanks!
Εδω τελικα εχει καλο καιρο. Απο Τριτη ξεκιναω κηπουρικη.London is freeeeeeeeziiiiinggggg...
Εδω τελικα εχει καλο καιρο. Απο Τριτη ξεκιναω κηπουρικη.
Σε ποια χωρα ζεις; Και στειλε μου ενα pm σε παρακαλω...Τι καλό καιρό και τι κηπουρική? Εκτός και αν με την κηπουρική εννοείς ότι θα στολίσεις χριστουγεννιάτικο έλατο...
Ενώ ο κατά μια πενταετία νεότερός του Gerard Butler, τους πέφτει ό,τι πρέπει. Σχεδόν συνομίληκός τους!Ο Μπραντ Πιτ είναι πολύ 'πουρό' για την ηλικία τους....άσε που αυτό είναι από άλλη ταινία...
Κι εγώ κι εγώ, τελευταία όλα τα χάνω. Δεν τους προλαβαίνω αυτούς τους mods πιά!Μην ενοχλείς ρε συ τις κυρίες του forum που θες και pm να σου στείλει !!!!!!!
θα σου στείλω εγω μην αγχώνεσαι
OK soz....Μην ενοχλείς ρε συ τις κυρίες του forum που θες και pm να σου στείλει !!!!!!!
θα σου στείλω εγω μην αγχώνεσαι
Γιατί εσύ φοβάσαι μην χρεωθείς???Σε ποια χωρα ζεις; Και στειλε μου ενα pm σε παρακαλω...
Μπορεις να της κολλησεις μαυρα τετραγωνακια και να την κανεις σκακιερα.Εμένα πάλι, χάλια βγήκε το χρώμα. Για ανοιχτό γκρι πήγαινε η κουζίνα, μπεζ χαλασμένο βγήκε.