Ακριβώς ίδια όχι, αλλά πέρυσι το Δεκέμβρη, πάλι λόγω του ισχυρού αέρα, το αεροπλάνο απ' την Ασμάρα για το Κάιρο δυό φορές κατέβηκε και ξανανέβηκε μέχρι να προσγειωθεί την τρίτη τελικά. Ανέβηκαν λίγο οι σφυγμοί αλλά ευτυχώς δεν είχε ξημερώσει ακόμη και οι περισσότεροι επιβάτες κοιμόνταν και δεν κατάλαβαν τι έγινε (μεταξύ των οποίων και ο hydronetta...).παλιό αλλά ωράιο video
εΧει κανείς αντίστοιχη εμπειρία
Εχω ξαναπει πως ειμαι μεντιουμ...tripakia για να ποστάρεις στις 3 τα ξημερώματα δυο μπορεί να συμβαίνουν
η είσαι νυχτοφύλακας η εισαι άνεργος
Ναι ρε baba γιατι μου το χαλας;Κακέ babaduma θα σε μαλώσω με αυτα που κάνεις
Ο tripakias χτίζει το μύθο του και έρχεσαι εσύ να του λές για βιομηχανοποιημενο Ούζο και αηδίες !!!!!!! Αίσχος
Φοβερη εμπειρια πρεπει να 'ναι ομως ε;παλιό αλλά ωράιο video
εΧει κανείς αντίστοιχη εμπειρία
[URL="- scary landing at hamburg airport[/URL]
Λες και το φλιτζάνι η μονο ταρό ???Εχω ξαναπει πως ειμαι μεντιουμ...
ε δεν΄θαναι πως το βλέπεις απέξω ,φαντασου να το ζεις απο μέσα .Φοβερη εμπειρια πρεπει να 'ναι ομως ε;
Αν ειναι απο πορσελανη ναι. Επισης επειδη αρχισα να πειναω λεω και το με μεγαλυτερη επιτυχια το ταψι.Λες και το φλιτζάνι η μονο ταρό ???
Εχω ζησει κατι αναλογο (οχι τοσο εντονο ομως) στον αερα. Οπου αρχισαν να φευγουν τα πραγματα απο τα καροτσακια των αεροσυνοδων και απο τα τραπεζακια. Ολοι ηταν δεμενοι, επικρατουσε μια κατασταση πανικου και εβγαιναν οδηγιες για ψυχραιμια. Μετα απο λιγο πετουσαμε κατω απο τα συννεφα και η κατασταση εξομαλυνθηκε. Εγω το διασκεδασα πολυ. Αν δεν γινει ατυχημα, αυτες ειναι οι καλυτερες πτησεις.ε δεν΄θαναι πως το βλέπεις απέξω ,φαντασου να το ζεις απο μέσα .
Ημαρτον ioanna ετσιΩραία και τώρα για πες, πως και πέρασες ολόκληρη άνοιξη μαζί με τον Σώτη; ήσασταν μαζί φαντάροι;
Τους Bar δεν τους έχω ακούσει