• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Οφ τοπικ

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
κατι ψιλό.....
σήμερα πήρα πατάτες με 1 ευρω ..που πάτε κύριε....σε τι κόσμο φέραμε τα παιδιά και τα σκυλιά μας...
Εγω παντως τη γατα μου την εφερα στον καλυτερο δυνατο κοσμο!

coccobill

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Σανγκρι-Λα
Καλα, εχετε διαβασει τα ποστ για την πενθημερη? Κατ'αρχην γιατι δεν εχει ζητησει ακομα ο taver να διορθωθει αυτο το "πενταημερη" δεν το καταλαβαινω.. κατα δευτερον θα ζητησω να μπαναριστουν -τουλαχιστον για μια εβδομαδα- οσοι πηγαν μετα το '90 κι εχουν το θρασος να μας το λενε κιολας..! Ακου το 2000κατι..

chrisbd

Member
Τι γίνεται εδώ μέσα; αμέρικαν μπάρ το κάνατε...

Αλλα χαλάλι πρώτη φορά γέλασα τόσο πολυ στο φόρουμ

Ρε σερσερή tripakias άνοιξες το τριώδιο πριν την ώρα του... Έπρεπε να το κάνεις αργότερα, δεν κρατιέσαι .. μη γράφεις όμως πολλά εδώ.. δεν μετράνε τα πόστ...

Να σοβαρευτούμε τώρα.
Η πρέφα παίζεται με τρείς η και τέσσερις αλλά ο ένας θα κάνει τον τεμπέλη κάθε φορά. Αντικειμενικός σκοπός του παιχνιδιού είναι να κατεβάσουμε την κάσα (όχι με τις μπύρες) και μπλα μπλα μλπα...... γενικά θα παίζετε κανα χρόνο για να τη μάθετε αλλά μετά δεν θα παίζετε κανένα άλλο παιχνίδι της τράπουλας (θα σας φαίνονται αστεία) και δεν θα κάνετε τίποτε άλλο οπότε μην τη μάθετε....άσε που όπως λέει ο tripakias είναι δύσκολο να βρείς συμπαίκτες καλούς. Αυτός δε που γράφει πρέπει να έχει τελειώσει κάποιο Μαθηματικό πανεπιστήμιο.
Πιστεύω να ήμουνα οφτόπικ η οφσάϊτ η κάτι οφ .......

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Τα πιπίνια βγήκαν παγανιά
μονο οι πάνες τους λείπουν!!!
αι σιχτίρ

fitziano

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Αθανατη AEGEAN ! Δεν γινονται αυτα , τελικα μετα απο ωρα ξαναπροσπαθω στο site της Aegean και βρισκω αλλα 2 εισητηρια προσφορας για τις ημερες που ηθελα και στα καπακια αλλα 2 ! Εξι ατομα για βαρκελωνη ! Αυτα ειναι
Να σου πώ ένα μυστικό. Μην πάρεις τόσους πολλούς μαζί σου. Σε επόμενο ταξίδι δε θα σου έρχεται κανένας. Εγώ τους πάω κυκλικά...

Υ.Γ. Παράθεση σε άλλο θέμα

Bahari

Member
Θα συμφωνήσω και γω με την cocobill τα παζάρια στην Αίγυπτο ήταν πολύ κουραστικά....
Κι εγώ θα συμφωνήσω με τον εαυτό μου, ότι τα παζάρια στην Αίγυπτο δεν ήταν καθόλου κουραστικά. Μου άρεσαν πάρα πολύ, όπως επίσης και τα λουκούμια περγαμόντο:haha:

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
ΕΠΕΙΓΟΝ

Ψάχνω να βρω στη Σαλονίκη ν' αγοράσω ένα μαντήλι ασπρόμαυρο καρώ, σαν αυτά που φοράνε αυτοί που τα σπάνε στην Αθήνα. Ξέρει κανείς? Επείγον, πρέπει να το αγοράσω αύριο.

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Καλα, εχετε διαβασει τα ποστ για την πενθημερη? Κατ'αρχην γιατι δεν εχει ζητησει ακομα ο taver να διορθωθει αυτο το "πενταημερη" δεν το καταλαβαινω.. κατα δευτερον θα ζητησω να μπαναριστουν -τουλαχιστον για μια εβδομαδα- οσοι πηγαν μετα το '90 κι εχουν το θρασος να μας το λενε κιολας..! Ακου το 2000κατι..
Οι μετα το 2000 αποφοιτησαντες δικαιουνται να την λενε πενταημερη. Οι προ του 2000 ειναι στη διακριτικη τους ευχερεια ποιον τυπο θα χρησιμοποιησουν. Αυτοι που αποφοιτησαν επι Παγκαλου (παππου) υποχρεωουνται να την λενε πενθημερη.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος