fitziano
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Αθήνα
- Ταξίδι-Όνειρο
- Νέα Ζηλανδία
Όχι και να μου πάρεις τα πρωτία. Ντάκσει;θα γίνω ρουφιάνος του κερατά ρε..
Όχι και να μου πάρεις τα πρωτία. Ντάκσει;θα γίνω ρουφιάνος του κερατά ρε..
AAA τώρα που σε βρήκα θα...........σου φτιάξω μια αστακομακαρονάδα!!Όχι και να μου πάρεις τα πρωτία. Ντάκσει;
Δεν ερχομαι... η ΔΕΗ θα μου κοψει το ρευμαAAA τώρα που σε βρήκα θα...........σου φτιάξω μια αστακομακαρονάδα!!
Εγω παντως τη γατα μου την εφερα στον καλυτερο δυνατο κοσμο!κατι ψιλό.....
σήμερα πήρα πατάτες με 1 ευρω ..που πάτε κύριε....σε τι κόσμο φέραμε τα παιδιά και τα σκυλιά μας...
καημένη γάτα!! τυφλή ειναι??Εγω παντως τη γατα μου την εφερα στον καλυτερο δυνατο κοσμο!
Να σου πώ ένα μυστικό. Μην πάρεις τόσους πολλούς μαζί σου. Σε επόμενο ταξίδι δε θα σου έρχεται κανένας. Εγώ τους πάω κυκλικά...
Κι εγώ θα συμφωνήσω με τον εαυτό μου, ότι τα παζάρια στην Αίγυπτο δεν ήταν καθόλου κουραστικά. Μου άρεσαν πάρα πολύ, όπως επίσης και τα λουκούμια περγαμόντοΘα συμφωνήσω και γω με την cocobill τα παζάρια στην Αίγυπτο ήταν πολύ κουραστικά....
Οι μετα το 2000 αποφοιτησαντες δικαιουνται να την λενε πενταημερη. Οι προ του 2000 ειναι στη διακριτικη τους ευχερεια ποιον τυπο θα χρησιμοποιησουν. Αυτοι που αποφοιτησαν επι Παγκαλου (παππου) υποχρεωουνται να την λενε πενθημερη.Καλα, εχετε διαβασει τα ποστ για την πενθημερη? Κατ'αρχην γιατι δεν εχει ζητησει ακομα ο taver να διορθωθει αυτο το "πενταημερη" δεν το καταλαβαινω.. κατα δευτερον θα ζητησω να μπαναριστουν -τουλαχιστον για μια εβδομαδα- οσοι πηγαν μετα το '90 κι εχουν το θρασος να μας το λενε κιολας..! Ακου το 2000κατι..