nasos_traveler
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Περού-Σβάλμπαρτ
Εντάξει ; Το βρήκες ; Είναι εκεί που λέει «χάρτες χωρίς σύνδεση»
Εντάξει ; Το βρήκες ; Είναι εκεί που λέει «χάρτες χωρίς σύνδεση»
Πάντα βοηθάει το Google σ ευχαριστώ. Απλά αναρωτιόμουν αν μπορούσα να έχω και κάτι κατεβασμένο (ή στο "χέρι") κάτι που να μη χρειάζεται σύνδεση στο internet όταν είμαι στο δρόμο..
Το Google Maps χωρίς σύνδεση σε καθοδηγεί μόνο αν είσαι με όχημα. Το Maps.me χωρίς σύνδεση σε καθοδηγεί αν είσαι πεζός. Χρησιμοποιώ και τα δύο στα ταξίδια μου και μ έχουν σώσει.Μπορείς να κατεβάσεις τον χάρτη του Κιεβο απο το Google maps. Μετα θα μπορείς να το χρησιμοποιήσεις χώρις να έχεις σύνδεση interntet .
Χρειάζεται διαβατήριο αλλά για Έλληνες πολίτες δεν θέλει βίζα.εχει πολύ φθηνές κάρτες σιμ με δεδομενα...που σου επιτρέπουν χρήση χαρτών κτλ...!!!Καλησπέρα. Σκεφτόμαστε να πάμε Κίεβο για μερικές ημέρες το Πάσχα. Μήπως ξέρει κάποιος εαν χρειάζεται διαβατήριο ή μπορείς να μπεις και ταυτότητα; Επίσης τί ισχύει με τις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας και το roaming;;
καλημέρα. εμείς πήγαμε τέλη Νοεμβρη. Από οτι θυμάμαι αγοράσαμε κάρτα SIM με 20GB δώρο περίπου στα 2 ευρώΚαλησπέρα. Σκεφτόμαστε να πάμε Κίεβο για μερικές ημέρες το Πάσχα. Μήπως ξέρει κάποιος εαν χρειάζεται διαβατήριο ή μπορείς να μπεις και ταυτότητα; Επίσης τί ισχύει με τις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας και το roaming;;
Για ιατρική ασφάλιση,τεστ κτλ που ισχύουν τώρα φαντάζομαι ότι τα έχεις διαβάσει ήδη.Καλημέρα. Χανιά - Κίεβο 52 ευρώ μετ επιστροφής τον Ιούλιο. Εκτός από το διαβατήριο χρειάζεται κάτι άλλο όπως στη Ρωσία? ευχ
ΟχιΚαλημέρα. Χανιά - Κίεβο 52 ευρώ μετ επιστροφής τον Ιούλιο. Εκτός από το διαβατήριο χρειάζεται κάτι άλλο όπως στη Ρωσία? ευχ
Σχετικά με καραντίνες ή τεστ για κορωνοιό εκεί είναι νωρίς για να ξέρουμε?
δεν τ άχω διαβάσει ακόμηΓια ιατρική ασφάλιση,τεστ κτλ που ισχύουν τώρα φαντάζομαι ότι τα έχεις διαβάσει ήδη.
Visit Ukraine - Information and Rules