Δεν χορταινεται εύκολα η ΝΥ!σας τις εβαλα 2-3 φορες την καθεμια οχι γιατι ειμαι ασχετος αλλα για να τις χορτάσετε....
Δεν χορταινεται εύκολα η ΝΥ!σας τις εβαλα 2-3 φορες την καθεμια οχι γιατι ειμαι ασχετος αλλα για να τις χορτάσετε....
Εμείς πήγαμε στην προβλήτα και επιβιβάστηκε στο πρώτο διαθέσιμο.Νομίζω πως δεν έχουν διαφορές καθώς όλα κάνουν την ίδια διαδρομή προς το άγαλμα της Ελευθερίας κλπΚαλησπέρα, στην ΝΥ ποιο boat cruise αξιζει? Αν γνωρίζετε κάτι σχετικά θα ήθελα να μου γράψετε...
Για το 1ο που ρωτας και στο budget που λες μονο τα asley' s μου ερχονται στο μυαλο που ειναι και αλυσιδα νομιζω. Για ποτο με εκπληκτικη θεα προτεινω την ταρατσα στο peninsula.Όσον αφορά τα αξιοθέατα θα το ψάξω αλλά θα ήθελα λίγο βοήθεια με τα εξής..
1)μέρη για budget αλλά ωραίο φαγητό , του στυλ ιταλικά (πίτσα,μακαρονάδες) , Μπουριτο,brunch που κρατάει αργά και γενικά κάπου που να μην υπερβαίνει τα 50 -60 ευρώ για 2 άτομα. Υποψην στο Μανχάταν θα μένω.
2)μέρη για ποτό με φοβερή θέα . Πχ ουρανοξύστες να φαίνονται από ψηλά, η γέφυρα του Brooklyn η κάποια άλλη ωραία κτλ . Για ποτό όμως όχι φαγητό .
Στην κορυφή του εμβληματικού ουρανοξύστη Εmpire State Building.
Υπολόγισε κι 80$/άτομο για ν' ανέβεις εκεί πάνω, ή 50$ αν επιλέξεις μέχρι τη μέση περίπου του κτηρίου.Αν ναι σε ποιον όροφο να πάω ή...