tsolias1979
Member
Βλεπω να με βαραει στο τελος ο panpanΡιξε μια ματια εδω,μεχρι να ξυπνησει ο panpan,....μετα το χθεσινο στραπατσο της Ισπανιας,στεναχωρηθηκε..και το εριξε στον υπνο
Βλεπω να με βαραει στο τελος ο panpanΡιξε μια ματια εδω,μεχρι να ξυπνησει ο panpan,....μετα το χθεσινο στραπατσο της Ισπανιας,στεναχωρηθηκε..και το εριξε στον υπνο
H απόσταση είναι μόνο 11 χιλ.Η απάντηση είναι δύσκολη.Εγώ θα προτιμούσα μέσα στην Χιρόνα.Να ρωτησω και εγω κατι.Επειδη θελουμε να δουμε και την Χιρονα θα κανουμε και μια διανυκτερευση εκει.Λογικα θα ειμαστε εκει μεσημερι και την επομενη το πρωι 7 πεταμε.Που ειναι καλα να κλεισουμε ξενοδοχειο?Στο αεροδρομιιο η μεσα στο κεντρο?Ποσο χιλ.μακρια ειναι απο το κεντρο το αεροδ.?
Τι έπαθε η Ισπανία;Ριξε μια ματια εδω,μεχρι να ξυπνησει ο panpan,....μετα το χθεσινο στραπατσο της Ισπανιας,στεναχωρηθηκε..και το εριξε στον υπνο
Μάλλον για τη Eurovision εννοεί.Τι έπαθε η Ισπανία;
Μείνετε στο κέντρο, ο σταθμός των λεοφορείων είναι κοντά κ έχει δρομολόγια πολύ νωρίς το πρωί για αεροδρόμιο.Να ρωτησω και εγω κατι.Επειδη θελουμε να δουμε και την Χιρονα θα κανουμε και μια διανυκτερευση εκει.Λογικα θα ειμαστε εκει μεσημερι και την επομενη το πρωι 7 πεταμε.Που ειναι καλα να κλεισουμε ξενοδοχειο?Στο αεροδρομιιο η μεσα στο κεντρο?Ποσο χιλ.μακρια ειναι απο το κεντρο το αεροδ.?