Μια και σήμερα μέρες για το Βερολινο. το ξέρω, ναι ναι πολύ καλά, σας έχω ζαλίσει, σας έχω σπάσει τα νεύρα με τις ερωτήσεις μου αλλά αν το καλοσκεφτείτε εσείς είστε αυτοί που θα βοηθήσετε εμένα την κουλή....,μην το σχολιάσετε, έκανε ομοιοκαταληξία και δεν μου ερχόταν κάτι καλύτερο, α! και είναι και η τελευταία μου εργάσιμη μέρα, από αύριο είμαι σε άδεια, και επείσης μάλλον αρχίζει να μου σαλεύει, απλά τέλειαααααααααααααααααααααααααααααααααα!
Και τώρα η ερώτηση:
Παιδιά, και κυρίως κυρίες μου, πρέπει να φτιάξω βαλίτσες και δεν ξέρω τί να πάρω. με όλο αυτό το κρύο που ακούω έχω πανικοβληθεί. σας παρακαλώ, σας ικετεύω μπορείτε να με βοηθήσετε να οργανώσω την βαλίτσα μου σωστά ώστε να είμαι απόλυτα οργανωμένη.
Υ.Γ.: χωρίς να θέλω να φανώ αχάριστή, αλλά θα το εκτιμούσα αν λαμβάνατε υπόψην ότι ως κυρία μου αρέσει και εμένα η κομψότητα, αλλά αν γίνεται.
Σας ευχαριστώ πολύ για την υπομονή :xmas_lol:
Και τώρα η ερώτηση:
Παιδιά, και κυρίως κυρίες μου, πρέπει να φτιάξω βαλίτσες και δεν ξέρω τί να πάρω. με όλο αυτό το κρύο που ακούω έχω πανικοβληθεί. σας παρακαλώ, σας ικετεύω μπορείτε να με βοηθήσετε να οργανώσω την βαλίτσα μου σωστά ώστε να είμαι απόλυτα οργανωμένη.
Υ.Γ.: χωρίς να θέλω να φανώ αχάριστή, αλλά θα το εκτιμούσα αν λαμβάνατε υπόψην ότι ως κυρία μου αρέσει και εμένα η κομψότητα, αλλά αν γίνεται.
Σας ευχαριστώ πολύ για την υπομονή :xmas_lol: