fenia42
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Азербайджан
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Τι εποχή πήγες στις Δαλματικές Ακτές; Σκέφτομαι για Απρίλιο,αλλά δεν ξέρω αν θα είναι κατάλληλη εποχή.
Ιούλιο είχα πάει (αυτό το ταξίδι). Όσο πιο καλοκαίρι, τόσο πιο καλά. Αξίζει πολλά λεφτά το να μπορείς να καθίσεις έξω το βράδι στις μεσαιωνικές πόλεις (π.χ. Kotor, Dubrovnik), και να έχει και κάποιο κόσμο.Τι εποχή πήγες στις Δαλματικές Ακτές; Σκέφτομαι για Απρίλιο,αλλά δεν ξέρω αν θα είναι κατάλληλη εποχή.
Εγώ πήγα φέτος τον Απρίλη (το Πάσχα) και ήταν πολύ καλά. Καιρός πολύ καλός 23-24 βαθμοί. Το βράδυ καθόμασταν άνετα έξω στα εστιατόρια. Βέβαια Απρίλη μήνα ο καιρός είναι ευμετάβλητος, άρα δεν μπορεί να αποκλείσεις και σχετικά κακό καιρό.Τι εποχή πήγες στις Δαλματικές Ακτές; Σκέφτομαι για Απρίλιο,αλλά δεν ξέρω αν θα είναι κατάλληλη εποχή.
Καταπληκτικές φωτογραφίες !!!Ένα όμορφο φαράγγι στην Σλοβενία (αλήθεια λύθηκε το θέμα για το αν ανήκει στα Βαλκάνια η όχι ?) είναι το Vintgar Canyon .Παραθέτω μερικές φωτογραφίες απο εκεί :
IMG_0209[1] | Flickr - Photo Sharing!
IMG_0204[1] | Flickr - Photo Sharing!
IMG_0211[1] | Flickr - Photo Sharing!
IMG_0212[1] | Flickr - Photo Sharing!
IMG_0214[1] | Flickr - Photo Sharing!
[IMGA="http://www.flickr.com/photos/45522310@N06/6448760273/in/photostream/"][/IMGA]
οι Σλοβενοι γενικα ειναι λιγο ψωνισμενοι και την εχουν δει καπως με την χωρα τους,αλλα τελοσπαντων .. Αυτο που με εντυπωσιασε ειναι οτι ειναι βουτηγμενη στο πρασινο (περιπου το 60 % της χωρας συμφωνα με στοιχεια) και τιποτε αλλο .. Γενικα ομως αδιαφορη χωρα (για εμενα τουλαχιστον)
Με το καλό να πας Για Βελιγράδι υπάρχει η Ιβάνα φυσικά για βοήθεια, για Πρίστινα αν θέλεις κάτι μπορώ να σε βοηθήσω (να προσπαθήσω τουλάχιστον, γιατί έχουν περάσει και 4 χρόνια). Μην περιμένεις τέτοια ομορφιά στην Πρίστινα, αλλά έχει άλλα ωραία πράγματαυ.γ. 2 δεν ξέρω αν έχετε δει την αντίτροφη μέτρησή μου..........
θα χρειαστώ βοήθεια οπότε το topic ήταν θεόσταλτο!!!!!!
υ.γ. 3 δεν υπάρχουν λόγια για τα τοπία!!!!
ε, αφού όλοι επιστήμονες βγήκανε....όλα γνωστά όνοματα σλοβένικα...από όπου προέρχονταν οι πιο μορφωμένοι, οι πιο καλλιεργημένοι, οι πιο πλούσιοι.....