greco
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ???
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γυρος Τουρκιας
Μπραβο ρε παιδια,εμενα κλεινουν τα ματια μου και τσαντιζομαι...Κι οσο τσαντιζομαι,τοσο πιο πολυ κλεινουν...Παει,γερασα!
Πιπέρι!Παει,γερασα!
Α είμαι νυχτόβιος εγώ και λάτρης του στίβου χρόνια. Οπότε κι εγώ έπαθα αμόκ με το παγκόσμιο ρεκόρ Προχθες κρατήθηκα με νύχια και με δόντια ξύπνιος αλλά γενικά δεν έχω θέμα με το ξενύχτι. Ήταν μια εξαιρετική βραδιά. Η Ibarguen κορυφαία και επιτέλους είδαμε μεγάλο άλμα πάνω από 15 μέτρα. Nα θυμίζω πως στους ολυμπιακούς του 2008 η 6η είχε αλμα στα 15,03! 6 αθλήτριες πάνω από τα 15 μέτρα. Μετά έπεσε πολύ το αγώνισμα και ευτυχώς βγήκε μια Ibarguen τα τελευταία χρόνια.Bρυκολάκιασες και συ χθες βράδυ; Πράματα και θάματα ειδικά στα 400μ
Για την Ibarguen αναμένω ενημέρωση από τον Yorgos τι λένε οι Λατίνοι εκεί πέρα.
Ναι σήμερα είναι στις 20:00 ώρα Ελλάδας. Για να δούμε αν θα επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί. Αν και το χρυσό θα είναι δύσκολη υπόθεση, πιστεύω πως μέσα στην 3αδα θα είναι. Το ''κακό'' είναι πως αγωνίζεται 2ος από τους 8, και αυτό δεν είναι ότι καλύτερο στη γυμναστική. Θα δούμε.Σήμερα δεν αγωνίζεται ο Πετρουνας;
Καλή του επιτυχία!
Αυτό είχε γίνει μεγάλο θέμα και στο Ευρωπαικό 1,5 μήνα πριν. Αφρικανοί και κουβανοί αγωνίζονται για Τουρκία, Ολλανδία, Ιταλία και πολλές ακόμα χώρες. Έχουν πάρει τις υπηκοότητες στο άψε σβήσε. Κάτι πρέπει να κάνει γι' αυτό η παγκόσμια ομοσπονδία στίβου.Ωραίος τελικός στη σφυροβολία γυναικών με ένα παγκόσμιο ρεκόρ και μια πανίσχυρη Wlodarczyk. Αυτοί είναι που θεωρώ μεγάλους αθλητές. Δεν χαμπαριάζουν τίποτα, δεν επηρρεάζονται από το καιρό και όχι μόνο πρωτεύουν αλλά κάνουν και ρεκόρ.
Επίσης αηδία έχει καταντήσει με τις μεταγραφές πια. Ένα σωρό ανατολικοαφρικάνοι τρέχουν για τα κρατίδια του Κόλπου ή τη Τουρκία. Και κερδίζουν και μετάλλια…
H Ibarguen ουσιαστικά δικιά μας είναι: Κουβανός σκάουτερ την ανακάλυψε, στην Κούβα προπονείται, Κουβανούς προπονητές έχει, στην Κούβα απέδωσε το μετάλλιό της:Bρυκολάκιασες και συ χθες βράδυ; Πράματα και θάματα ειδικά στα 400μ
Για την Ibarguen αναμένω ενημέρωση από τον Yorgos τι λένε οι Λατίνοι εκεί πέρα.