Sofia K.
Member
- Μηνύματα
- 8
- Likes
- 1
- Επόμενο Ταξίδι
- Αγια Γαληνη
...ποιος ξέρει μπορεί να είχαν δοκιμάσει αρκετά άσχημα "πιάτα" πριν φτάσουν εκεί
Τη πήρε κι εμένα το μάτι μου και μου έκανε εντύπωση.Μια λίστα από τις πολλές είναι, όχι Ευαγγέλιο. Απλά έτσι για το τζερτζελο τη βάζω!
https://www.google.com/url?sa=t&sou...UQFnoECAsQAQ&usg=AOvVaw30x9K3nQB8oZpLM2s5ec28
"σύμφωνα με την Food Atlas με έδρα τη Βουλγαρία"Μια λίστα από τις πολλές είναι, όχι Ευαγγέλιο. Απλά έτσι για το τζερτζελο τη βάζω!
https://www.google.com/url?sa=t&sou...UQFnoECAsQAQ&usg=AOvVaw30x9K3nQB8oZpLM2s5ec28
Εχουν στη λιστα την Κακαβια. Αδυνατω να πιστεψω οτι σουπα με φρεσκο ψαρι ειναι κακο πιατο. Προκειται για τυπους που τη βγαζουν με χαμπουργκερ προφανως.Τα 100 χειρότερα πιάτα σύμφωνα με ψήφους 250.000 χρηστών λέει. Δεν είχα ιδέα ότι υπάρχει μαϊντανοσαλάτα. Γκούγκλαρα με δυσπιστία για να επαληθεύσω ότι η πατρίδα μας είναι υπεύθυνη για ένα τόσο διαβολικό κατασκεύασμα.
View attachment 451889
Εδώ όλη η λίστα με περιγραφές. Κάποια φαγητά είναι αστείο να βρίσκονται σε τέτοια λίστα.
100 Worst Rated Foods in the World
Αυτό ακριβώς ήθελα να πω! Κακό πιάτο η κακαβιά? Θα μας τρελάνουν?Εχουν στη λιστα την Κακαβια. Αδυνατω να πιστεψω οτι σουπα με φρεσκο ψαρι ειναι κακο πιατο. Προκειται για τυπους που τη βγαζουν με χαμπουργκερ προφανως.
Αυτό ακριβώς, φρέσκο και μεγάλο συνήθως ψάρι.Εχουν στη λιστα την Κακαβια. Αδυνατω να πιστεψω οτι σουπα με φρεσκο ψαρι ειναι κακο πιατο. Προκειται για τυπους που τη βγαζουν με χαμπουργκερ προφανως.
Και όμως υπάρχει και δεν είναι τόσο κακή για να μπαίνει σε τέτοια λίστα.Οταν βρεθείς στη Θεσσαλονίκη μπορείς να την δοκιμάσεις στον ΖΥΘΟ και να την βαθμολογήσεις ανάλογαΔεν είχα ιδέα ότι υπάρχει μαϊντανοσαλάτα.
@psilos3 Η κακαβιά ήταν το καθημερινό φαγητό των ψαράδων στα καΐκια. Παραδοσιακά γινόταν με ό,τι βγάζει η θάλασσα,τα ιδανικά όμως ψάρια για παχύρρευστη κακαβιά είναι τα πετρόψαρα,μικρά ψάρια δηλαδή.Η ψαρόσουπα γίνεται και με μεγάλα ψάρια.Ακόμα κι εγώ που με την ψαρόσουπα είμαι μαλωμένος, έχω φάει σε μια ταβερνάρα στο Λασίθι τέσσερα πιάτα κακαβιά
Έχεις δίκιο, εγώ μίλησα μόνο για Λασήθι και συγκεκριμένα στη Χιόνα (φοβερή παραλία επίσης), όπου έφτιαχναν την κακαβιά αποκλειστικά με μεγάλα ψάρια τα οποία μετά σου σερβίρουν ξεχωριστά.@psilos3 Η κακαβιά ήταν το καθημερινό φαγητό των ψαράδων στα καΐκια. Παραδοσιακά γινόταν με ό,τι βγάζει η θάλασσα,τα ιδανικά όμως ψάρια για παχύρρευστη κακαβιά είναι τα πετρόψαρα,μικρά ψάρια δηλαδή.Η ψαρόσουπα γίνεται και με μεγάλα ψάρια.