• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Οι 10 πιο απογοητευτικοί προορισμοί

positiva

Member
Επόμενο Ταξίδι
Άγνωστο...
Ταξίδι-Όνειρο
ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ...
για τον εν λόγω πίνακα δεν γινόταν αλλιώς με τα πλήθη που συρρέουν. αν και δεν είναι 5 μέτρα με τίποτε η απόσταση και αν πας κατάλληλη ώρα και εποχή τον απολαμβάνεις σχεδόν μόνος.
ο Traveller φταίει αν εσύ έχεις θηλυκό nickname? που να ξέρουμε ότι πίσω από το Mitsos είναι η Ελένη? :haha::haha::haha:
Πήγα 12 Ιανουαρίου 2009 εποχή όπου δεν υπάρχει τρελλός τουρισμός στο Παρίσι (είναι μετά τα Χριστούγεννα και ακριβώς μετά από πολυήμερη κακοκαιρία στη Γαλλία, -5 μέρα μεσημέρι) και ήμουν στο Λούβρο 10.30 το πρωί. Πίστεψε με είχε περιπου 30 άτομα να κοιτάζουν τον πίνακα και είχαν στα 5 μέτρα (κι επιμένω) κινητά πασαλάκια με τους ιμάντες. Όσο για το nickname μια προβολή προφίλ θα ήταν χρήσιμη...:lol:

Traveller

Member
Αγαπητέ...καταρχήν είμαι ο αγαπητός positiva. Κατά δεύτερον προτρέχεις και θα σκοντάψεις πουθενά.Κριτικός τέχνης δεν είμαι και συμφωνώ με την άποψη σου περί ωραίου. Εκεί που διαφωνούμε φίλτατε ταξιδιώτη είναι στην ταχύτητα σου. Επειδή ξέρω καλά τι λέω και τι γράφω σε παραπέμπω στην προγούμενη μου απάντηση "Κατ' εμέ δεν υπάρχει ωραιότερος ευρωπαικός ναός από αυτό".......Εύχομαι κι ελπίζω να κατάλαβες αυτή τη φορά...
Δίκιο έχει αγαπητέ, αγαπητή, ότι κι αν είσαι δεν πειράζει , ο κουιμπεκόληκτος... με αποσυντόνισες... positiva και Μήτσος??

Για τον Γκαουντί δεν μπορώ να πω τίποτε... αν η κριτική ματιά σου βλέπει την Σαγκράντα Φαμίλια σαν τον ωραιότερο καθεδρικό ναό του κόσμου εμένα μου περισσεύει... εγώ σαν εξπρεσιονιστικό αριστούργημα την βλέπω, που απέχει όμως παρασάγγες από το να χαρακτηριστεί σαν ναός και μάλιστα ο ωραιότερος του κόσμου... γούστα...

Για την Μόνα Λίζα... θα μου επιτρέψεις να εμπιστευτώ τους χιλιάδες των κριτικών τέχνης που την χαρακτηρίζουν αριστούργημα... αυτοί σίγουρα ξέρουν καλύτερα και από μένα και από σένα... αν θέλεις την δική μου γνώμη θα έλεγα ότι σαφώς πρόκειται για αριστούργημα και αξίζει και με το παραπάνω ο ντόρος που γίνετε γιαυτή...

positiva

Member
Επόμενο Ταξίδι
Άγνωστο...
Ταξίδι-Όνειρο
ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ...
Δίκιο έχει αγαπητέ, αγαπητή, ότι κι αν είσαι δεν πειράζει , ο κουιμπεκόληκτος... με αποσυντόνισες... positiva και Μήτσος??

Για τον Γκαουντί δεν μπορώ να πω τίποτε... αν η κριτική ματιά σου βλέπει την Σαγκράντα Φαμίλια σαν τον ωραιότερο καθεδρικό ναό του κόσμου εμένα μου περισσεύει... εγώ σαν εξπρεσιονιστικό αριστούργημα την βλέπω, που απέχει όμως παρασάγγες από το να χαρακτηριστεί σαν ναός και μάλιστα ο ωραιότερος του κόσμου... γούστα...

Για την Μόνα Λίζα... θα μου επιτρέψεις να εμπιστευτώ τους χιλιάδες των κριτικών τέχνης που την χαρακτηρίζουν αριστούργημα... αυτοί σίγουρα ξέρουν καλύτερα και από μένα και από σένα... αν θέλεις την δική μου γνώμη θα έλεγα ότι σαφώς πρόκειται για αριστούργημα και αξίζει και με το παραπάνω ο ντόρος που γίνετε γιαυτή...
Φίλτατε και λατρευτέ μου ταξιδιώτη σε εκλιπαρώ μάθε να διαβάζεις, μα πάνω από όλα να κατανοείς...Φυσικά και σου επιτρέπω να ενστερνιστείς τις απόψεις χιλιάδων κριτικών της τέχνης.....και να σου πω και κάτι? συμφωνώ και επαυξάνω....αλλά.....πάλι χάνεις την ουσία....όσο για την Σαγκράντα Φαμίλια ξαναλέω ότι κατ'εμέ είναι ο ωραιότερος ευρωπαικός ναός. Και για την ιστορία γίνονται κάποιες θρησκευτικές τελετές σε αυτό το "εξπρεσιονιστικό αριστούργημα που απέχει όμως παρασάγγες από το να χαρακτηριστεί σαν ναός"....Ταπεινά...ο... κουιμπεκόληκτος......positiva και Μήτσος!!!

ΥΓ. Φίλε Νίκο συμφωνώ με τα λεγόμενα σου.....Δυστυχώς αυτή η απροσωπεία εδώ μέσα εκμεταλλεύεται ποικιλοτρόπως....

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
ομολογώ το αμάρτημά μου να μην διαβάζω τα προφίλ όλων των χιλιάδων μελών...το Mitsos ήταν παράδειγμα. όταν βλέπω μέλος με όνομα Mitsos απαντάω χωρίς να κοιτάξω προφίλ νομίζοντας ότι πρόκειται για άρρεν μέλος και όχι για κάποια Ελένη..έτσι έκανε και ο Traveller βλέποντας θηλυκό όνομα.
Η Βαρκελώνη πρέπει να ομολογήσετε όλοι ότι έχει καταπληκτικό μάρκετινκ. ξερουν να πουλάνε αυτό που έχουν. πόσοι ξερουν τον Γκαουντί πριν πάνε εκεί? το 0.01% και πολύ λέω. και κάνουν μάλιστα κάποιους να τον χαρακτηρίζουν τον ομορφοτερο ναό! έλεος...

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Να προσθέσω, ότι και για τις κρουαζιέρες έχει κυκλοφορήσει μία τέτοια λίστα και μέσα στη δεκάδα είναι η Μύκονος, η Σαντορίνη, η Ρόδος και το Κουσάντασι. Κύρια αιτία απογοήτευσης, δεν είναι ο ίδιος ο τόπος, αλλά τα γιγαντιαία πολυώροφα κρουαζιερόπλοια, που γεμίζουν τα μικρά λιμάνια και μπλοκάρουν την υπέροχη θέα, αλλά και τα πλήθη που γεμίζουν τα στενά δρομάκια των νησιών.
αυτη τη λίστα πού την είδες? την ψάχνω αλλά τίποτε. γύρευε ποιος ξεχασμένος δημοσιογράφος τη σκέφτηκε..που δεν έχει πάει καν βέβαια στα μέρη αυτά.
με τι χαζομάρες ασχολούμαστε...

mary_a

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Route 66
καταρχήν βρε παιδιά χαλαρώστε ... γούστα είναι αυτά..περί ορέξεως..
εγώ μόνο έχω να προσθέσω ότι για τη Σαγκράδα φαμίλια, λυπήθηκα που πλήρωσα για να μπω και να δω ένα εργοτάξιο (η αλήθεια είναι ότι ήταν αρκετά μεγάλο εργοτάξιο οπότε λέω ότι είδα πως λειτουργεί ένα μαρμαράδικο, σε έπιανε δυσφορία από τη μαρμαρόσκονη..) και εννοείται ότι δεν είναι και ότι καλύτερο έχω δει σε ναό..δεν κρίνουμε τους ναούς λόγω μεγέθους και μόνο..

Traveller

Member
Προς Samion...

To θέμα μας κατάντισε με τα όσα κουλά διαβάζω τώρα τελευταία να μην είναι αν η Σαγκαδα Φαμίλια είναι ωραίος ναός και η Βαρκελόνη υπερτιμημένη αλλά αν έχω εγώ και εσύ καλούς τρόπους... και να φανταστείς ότι είμαστε σε ταξιδιωτικό φόρουμ!! Με τι ασχολείτε ο κόσμος!! Επί της ουσίας συνυπογράφω όλα όσα λες... ρε συ σαν πολύ δεν συμφωνώ μαζί σου τώρα τελεύταία? Ψώνιο με τα καράβια, ε ψώνιο...

Προς positiva...

Eίμαι σίγουρος ότι ούτε τον τρόπο μου παρεξήγησες ούτε τίποτε... κουβέντα κάνουμε και λέμε και ανεβαίνουν οι τόνοι... τώρα τι πετάγονται οι διάφοροι περίεργοι άλλο θέμα... μπας και είναι δικηγόροι και ψάχνουν δουλειά?

Προς PASCAL...

Aγαπητέ μου εσύ χάνεσαι... παράτα τα όλα και αφοσιώσου στη συγγραφή φιλοσοφικών βιβλίων... η φιλοσοφία χάνει ένα μεγάλο ταλέντο... ακου εκει έχασα το εισιτήριο για το ταξίδι της ζωής!! Μα ποιός είσαι ή δομή είσαι!!! Υποκλίνομαι στο φιλοσοφικό σου ταλέντο αλλά θα εκτιμούσα και μια πιό ρεαλιστική σου παρέμβαση στα ταξιδιωτικά δρώμενα... Καλό το μόνον της ζωής μου ταξίδιον αλλά μήπως να μας έλεγες και κάτι πιό σοβαρό από το να δίνεις μαθήματα φιλοσοφίας και καλών τρόπων... είπαμε άσε τον Ζαμπούνη γιαυτά...

Μπλιάχ. απλά χάλια νοοτροπία.
Ευχαριστώ που μου το είπες... παίζει πολύ μεγάλο ρόλο η γνώμη σου για μένα...
Άλλος Ζαμπούνης προέκυψε... βρε βρε βρε... όλοι οι καθωσπρέποι στο travelstories βρέθηκαν...

positiva

Member
Επόμενο Ταξίδι
Άγνωστο...
Ταξίδι-Όνειρο
ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ...
Προς Samion...

Προς positiva...

Eίμαι σίγουρος ότι ούτε τον τρόπο μου παρεξήγησες ούτε τίποτε... κουβέντα κάνουμε και λέμε και ανεβαίνουν οι τόνοι... τώρα τι πετάγονται οι διάφοροι περίεργοι άλλο θέμα... μπας και είναι δικηγόροι και ψάχνουν δουλειά?
Αγαπητέ ταξιδιώτη,
διαβαζοντας κάποια από τα μηνύματα σου κατάλαβα το ύφος σου. Μερικές φορές γίνεσαι λιγάκι απόλυτος και εριστικός. Είναι καθαρά στο χαρακτήρα του καθενός εδώ μέσα να το αποδεχτεί αυτό ή όχι. Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα. Συμφωνώ μαζί σου πως η κουβέντα έχει ξεφύγει και πρέπει να το λήξουμε. Απλά είμαι σίγουρος πως "η σχέση μας" τώρα αρχίζει. Θα χαρώ πολύ στο μέλλον να διαφωνώ μαζί σου και να "παρεξηγούμαι"...Να σαι καλά!!!:bleh:

Traveller

Member
Αγαπητέ ταξιδιώτη,
διαβαζοντας κάποια από τα μηνύματα σου κατάλαβα το ύφος σου. Μερικές φορές γίνεσαι λιγάκι απόλυτος και εριστικός. Είναι καθαρά στο χαρακτήρα του καθενός εδώ μέσα να το αποδεχτεί αυτό ή όχι. Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα. Συμφωνώ μαζί σου πως η κουβέντα έχει ξεφύγει και πρέπει να το λήξουμε. Απλά είμαι σίγουρος πως "η σχέση μας" τώρα αρχίζει. Θα χαρώ πολύ στο μέλλον να διαφωνώ μαζί σου και να "παρεξηγούμαι"...Να σαι καλά!!!:bleh:
Aφιερωμένο εξαιρετικά στους αυτόκλητους δικηγόρους και φιλόσοφους....

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Τα δύο μέλη που διαφώνησαν έλυσαν το όποιο θέμα υπήρχε. Αλλά και να μην το έλυναν, δε χρειάζονται κανέναν να τους πει τι θα κάνουν.

Τα άσχετα μηνύματα στην κουβέντα διαγράφηκαν, όπως θα συμβαίνει πλέον και με κάθε άσχετο μήνυμα από δω και πέρα.

Σας παρακαλώ θερμά, να γράφετε πάντα on topic, και να θυμάστε ότι κάποιοι αγωνίζονται για να κρατάνε τα θέματα "καθαρά". Για τις προσωπικές σας διαμάχες, έριδες, conspiracy theories, ανατροπές καθεστώτων και ατομικές σφαλιάρες :LOL: , παρακαλώ να παίζετε μπάλα με προσωπικά μηνύματα. :)

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Προς Samion...

μπας και είναι δικηγόροι και ψάχνουν δουλειά?

Τι έγινε ρε παιδιά με ζήτησε κανείς;:haha::haha::haha:
Και για να σοβαρευτώ. Σίγουρα οι απόψεις όλων μας εδώ μέσα είναι υποκειμενικές. Άλλωστε για αυτό δημιουργήθηκε το φόρουμ, για να ανταλάσσουμε απόψεις και πληροφορίες, αρκεί ο ένας μη θίγει τον άλλο. Τυχόν προσωπικές αντιπαραθέσεις΄, που δεν αφορούν τους πολλούς, μπορούν να γίνουν μέσω pm. Και μια συμβουλή προς τα νέωτερα μέλη (μέσα στα οποία ανήκω και εγώ) του φόρουμ, προτού κριτικάρουμε κάποιο παλιό μέλος του φόρουμ, ας διαβάζουμε πρώτα κάποια μηνύματα του, για να καταλάβουμε το ύφος και τον χαρακτήρα του, και επίσης να εκτιμούμε την προσφορά του σε αυτό.
Αυτά τα ολίγα. Καλή Σαρακοστή και καλά ταξίδια σε όλους!

Nikos5050

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ναύπλιο
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία - Ειρηνικός
Συμφωνώ απόλυτα, αρκεί να υπάρχει η στοιχειώδης ευγένεια απο όλα τα μέλη, παλιά ή νέα.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom