• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Οι πιο ρομαντικες παραλιες της Μεσογειου

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Ξένο περιοδικό σε ξένους απευθύνεται. Απ' όσο ξέρω από φίλο ξενοδόχο σε ελληνικό νησί, οι μεγάλοι πλειοψηφία των ξένων πελατών του δε βουτάνε στη θέλασσα. Τους αρέσει να τη βλέπουν, να πίνουν ένα ποτό αγναντεύοντάς την, αλλά ούτε τα ακροδάχτυλα των ποδιών τους δε βουτάνε μέσα. Κατά τη γνώμη του φοβούνται ρεύματα, τσούχτρες, καρχαριες και άλλα συναφή ανύπαρκτα θαλάσσια όντα. Ή δεν τους αρέσει το κρύο το νερό. Προτιμούν την πισίνα του ξενοδοχείου τους. Και στην ερωτησή μου γιατί υποβάλλονται σε έξοδα διακοπών για μια πισίνα που άλλωστε υπάρχει και στον τόπο τους μου απάντησε οτι είναι θέμα αλλαγής εντυπώσεων και ηλίου και αγναντέματος της θάλασσας. Με αυτή τη λογική εξηγείται και το άρθρο αυτό.

madman

Banned
Επόμενο Ταξίδι
Ανδρος{ΠΣΚ}
Ταξίδι-Όνειρο
Σιβηρία,Ανταρτική,Σαχάρα.
Δυο κυρίες{Ευαγγελία+Λατίνα} ετοιμάζοντε να πάνε ρομαντικές διακοπές στην Υδρα.Χμμμμ.Ελπίζω να θελήσετε και κάνα αρσενικό?Αρκεί να μην τραβάει τα μαλλιά της η Λατίνα.:cool:

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
Δυο κυρίες{Ευαγγελία+Λατίνα} ετοιμάζοντε να πάνε ρομαντικές διακοπές στην Υδρα.Χμμμμ.Ελπίζω να θελήσετε και κάνα αρσενικό?Αρκεί να μην τραβάει τα μαλλιά της η Λατίνα.:cool:
μα βρε madman,δεν βαρεθηκες να ριχνεις το επιπεδο??ελεος!μαθε επιτελους που σε παιρνει η πλακιτσα και καντην εκει!
οσο για τις παρεμβασεις σου ειναι ολες τοοοσο ευστοχες που καταντας προβλεψιμος..γραψε πρωτα κατι ουσιαστικο σε καποιο θεμα και μετα πες και την εξυπναδα σου..

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
θα προτιμουσα μαζι ενα αρσενικο που να ξερει να ξεχωριζει το αστειο απο την χυδαιοτητα.μαλλον δεν κανεις:mad:

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Και μόνες να πάτε δηλαδή...που είναι το πρόβλημα;

Αν είναι ρομαντική η παραλία...θα βρείτε πρόσφορο έδαφος για ρομαντικές γνωριμίες, ε; ;)

skiouros82

Member
Επόμενο Ταξίδι
μας τσάκισε ο covid
Ταξίδι-Όνειρο
japan me cherry blossom
σαυτη την λιστα κατι δεν μου καθεται καλα,αλλα το προσπερνω.ξερουμε στην θασο για ποια "ρομαντικη" παραλαι μιλαμε?

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
japan
σαυτη την λιστα κατι δεν μου καθεται καλα,αλλα το προσπερνω.ξερουμε στην θασο για ποια "ρομαντικη" παραλαι μιλαμε?
Η Θάσος είναι όλη ρομαντική απλά και μόνο γιατί είναι απέναντι μου:haha:

skiouros82

Member
Επόμενο Ταξίδι
μας τσάκισε ο covid
Ταξίδι-Όνειρο
japan me cherry blossom
καλα παω πασο τοτε:bleh::bleh::haha:

marydim

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μεσόγειος
Ταξίδι-Όνειρο
Δρόμος Αγ. Ιακώβου-Ισπανί
Θα συμφωνήσω με αυτά που γράφει η Έρση παραπάνω.
Κατά κανόνα τα ξένα έντυπα όταν μιλούν για παραλίες εννοούν όλο το σκηνικό κα τις ανέσεις που υπάρχει γύρω από μια ωραία παραλία.
Και πάρτε σαν παράδειγμα τη Σαντορίνη που σαφώς έχουμε πάει οι περισσότεροι.
Θεωρείται ένα από τα ρομαντικότερα μέρη του πλανήτη αν και δεν φημίζεται για τις ωραιότερες παραλίες της Ελλάδας. Άν όμως ήσασταν Αμερικάνος και θέλατε να προτείνετε ένα μέρος της Ελλάδας για να έρθουν οι αναγνώστες σας για διακοπές εννοείται ότι θα προτείνατε την Σαντορίνη με την υπέροχη θέα, τις διάφορες δραστηριότητες, τις δεκάδες επιλογές εστίασης και διασκέδασης, τις πάμπολλες δυνατότητες διαμονής και φυσικά την θάλασσα έστω και αν αυτή είναι δεν πιάνει ούτε το ένα δέκατο της θάλασσας και της παραλίας στην Ελαφόννησο που όμως οι εγκαταστάσεις, η πρόσβαση κτλ. γύρω της είναι σαφώς αξιοθρήνητα!
Το ίδιο ισχύει και για τα υπόλοιπα. Τόσο η Ύδρα όσο και η Θάσος είναι από τα ωραιότερα μέρη της Ελλαδας έστω και αν οι παραλίες παιρνούν σε δεύτερη μοίρα!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.402
Νεότερο μέλος
Nefeli Iakovou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom