• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Οι δέκα καλύτερες Ευρωπαϊκές πόλεις για περιηγήσεις με ποδήλατο.

marydim

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μεσόγειος
Ταξίδι-Όνειρο
Δρόμος Αγ. Ιακώβου-Ισπανί
Τώρα που και εμείς οι Έλληνες αποκτήσαμε μεγαλύτερη οικειότητα με το ποδήλατο, είναι ευκαιρία να εξερευνήσουμε μια από τις κάτωθι Ευρωπαϊκές πόλεις χρησιμοποιώντας το συγκεκριμένο μεταφορικό μέσο.

Η λίστα με τις δέκα καλύτερες Ευρωπαϊκές πόλεις για ποδηλασία είναι από τους ταξιδιωτικούς οδηγούς Frommer's και ακολουθεί σε επόμενα μηνύματα.

(Η φωτογραφία είναι δική μου από το ταξίδι μου στη Βιέννη και μπορεί να μην διεκδικεί βραβείο φωτογραφίας αλλά είναι η μοναδική που έχω αυτή τη στιγμή με ποδήλατα!:haha:)

Attachments

marydim

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μεσόγειος
Ταξίδι-Όνειρο
Δρόμος Αγ. Ιακώβου-Ισπανί
-Άμστερνταμ.

Η κατεξοχήν πόλη για ποδηλασία.:clap::clap::clap: Ακόμα και αν δεν έχετε κάνει ποτέ στη ζωή σας ποδήλατο εδώ θα μπείτε στον πειρασμό να νοικιάσετε ένα. Ποδηλατόδρομοι και σημεία ενοικίασης ποδηλάτων υπάρχουν παντού μέσα στην πόλη. Επίσης, θα βρείτε μεγάλη ποικιλία και σε ποδήλατα. Ακόμα και μωρό να έχετε μαζί σας, υπάρχουν ειδικά ποδήλατα και για εσάς! Καροτσάκι μωρού μπροστά και ποδήλατο πίσω, δύο σε ένα. Όταν το είχα δει σε φωτογραφίες δεν μπορούσα να το πιστέψω! Και κρίμα που δεν έχω τη φωτογραφία αυτή τη στιγμή διαθέσιμη να σας την δείξω.

Επισκεπτείτε τη σελίδα του Rent-a-bike Damstraat για να πάρετε ιδέα για τις τιμές και για τα είδη ποδηλάτων που κυκλοφορούν στην πόλη.

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
χοχοχοχοχο .... ισως ειμαι το μονο ατομο που πηγε Αμστερνταμ και δεν νοικιασε ποδηλατο.Παιρνω πρωτια απο το τελος ομως!

LIDA

Member
χοχοχοχοχο .... ισως ειμαι το μονο ατομο που πηγε Αμστερνταμ και δεν νοικιασε ποδηλατο.Παιρνω πρωτια απο το τελος ομως!
Μην το λες και εγώ δεν νοίκιασα!!!:D:DΈπεσε πολύ περπάτημα..με συνέχεια κουδουνίσματα των ποδηλάτων για να πάω στην άκρη!!!!

afroditi

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου
ούτε εμείς είχαμε ενοικιάσει ποδήλατα στο άμστερνταμ αλλά εμένα με είχε χτυπήσει ελαφρά ένα ποδήλατο!!!! πραγματικά δεν ήξερες από που σου ερχόντουσαν!! ποδηλατοεπιδρομή:D
πάντως τους ζήλεψα για τον τόπο που ζουν, να είσαι στο κέντρο και εισπνέεις καθαρό αέρα....:shock:

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Μην το λες και εγώ δεν νοίκιασα!!!:D:DΈπεσε πολύ περπάτημα..με συνέχεια κουδουνίσματα των ποδηλάτων για να πάω στην άκρη!!!!
Δικη μου εισαι και συ !Επεσε πολυ κουδουνισμα !Μα πατουσα και γω η ευλογημενη πολλες φορες πανω στους ποδηλατοδρομους.:D

getxowoman

Member
Αν και δεν εμφανιζεται στη λιστα, το getxo ειναι μια χαρα να κανεις τη βολτα σου με το ποδηλατο! Μαλιστα ηταν και το πρωτο χωριο στο νομο που εφερε και την ενοικιαση ποδηλατων!

Attachments

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Οι υπολοιπες 9 πολεις?
Αναμενουμε.....

astral

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Περού - Αργεντινή
Δεν μπήκα να δω τη λίστα, αλλά είμαι σίγουρη ότι το λατρεμένο μου Βερολίνο είναι μέσα στις 10.
Και όχι, δεν έκανα ποδήλατο όσες φορές έχω πάει, για τον απλούστατο λόγο ότι...δεν ξέρω να κάνω ποδήλατο :haha:

sapienza

Member
Επόμενο Ταξίδι
Roma
Ταξίδι-Όνειρο
Costiera Amalfitana
Καλά είναι δυνατόν να μην έχει μέσα την Φλωρεντία????

Lalibela

Member
....τι θυμηθηκα ...
πιτσιρικα ..γυρω στα 8 ? ειχα αφησει το ποδηλατο σε ενα αγορι της γειτονιας που δεν γνωριζομασταν ..αλλα τον λυπομουν γιατι δεν τον εβλεπα ποτε παρεα με καποιον ...και τελοσπαντων με ειχαν πιασει και οι συμπονιες μου γιατι δεν φαινοταν να εχει χρηματα ...να παρει ποδηλατο ..
οταν επεστρεψα το βρηκα γεματο σκα...α!!:D :haha:
πριν κανα 2 χρονια που δοκιμασα να κανω ...(μεσα σε ενα σπιτι :bleh:) κοντεψα να γκρεμοτσακιστω ...με τα σου λενε ...ειναι σαν το ποδηλατο ...δεν το ξεχνας με τιποτα -παραμυθια το λεω εγγυημενα :haha:

tita

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
astral...θα σε μαλώσω! μήπως να σου αφήσω το δικό μου μπας και πιάσει τόπο;;;;

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη