Ουφ! ανησυχησα! Σκεψου να αρχιζε να ζηταει sussi και tempura και ιεροτελεστια τσαγιου!
Καλά, το αισθητικό κριτήριο των Γιαπωνέζων δεν είναι και προς μίμηση...Όσο πιο μικρά είναι τα βήματα της γυναίκας, κι όσο πιο συρτά, τόσο πιο σαγηνευτική...γι αυτό τις βλέπεις και περπατάνε με πολύ μα πολύ μικρά και αστεία βηματάκια...Οι Έλληνες άντρες, όχι, αλλά οι Γιαπωνέζοι μάλλον ναι
Σωστά ! Η εντολή ήταν : "Συνέχιζε να περπατάς, κάνοντας μικρά βήματα, ώστε να λικνίζεται το κάτω μέρος του κιμονό σου. Όταν μια γυναίκα περπατά, θα πρέπει να δίνει την εντύπωση ότι γλυστρά πάνω στο δρόμο όπως το κύμα στον αμμόλοφο".Καλά, το αισθητικό κριτήριο των Γιαπωνέζων δεν είναι και προς μίμηση...Όσο πιο μικρά είναι τα βήματα της γυναίκας, κι όσο πιο συρτά, τόσο πιο σαγηνευτική...γι αυτό τις βλέπεις και περπατάνε με πολύ μα πολύ μικρά και αστεία βηματάκια...
Καλά τώρα γιατί κοροιδεύεις τους φίλους μας τους Γιαπωνέζους; Εγώ λέω από φέτος την άνοιξη να λανσάρουμε την καινούρια μόδα και είμαι σίγουρη ότι θα γίνει ο κακός χαμός. Ε, τι λέτε κορίτσια; Είστε σύμφωνες;Όσο για την αισθητική -σαγιονάρα, άσπρο καλτσάκι- ενθουσιάστηκα...
Ναι, ναι, μαζί με το φουστοπαντέλονο, μούρλια θα είναι το σετάκι ! Και μετά θα μας στείλουν...όλες μαζί, στην Ιαπωνία...μόνιμαΚαλά τώρα γιατί κοροιδεύεις τους φίλους μας τους Γιαπωνέζους; Εγώ λέω από φέτος την άνοιξη να λανσάρουμε την καινούρια μόδα και είμαι σίγουρη ότι θα γίνει ο κακός χαμός. Ε, τι λέτε κορίτσια; Είστε σύμφωνες;
Καλά, εδώ θα έρθω να συμφωνήσω. Δεν ξέρω γιατί τους αρέσουν όλα τα μικρά, είτε είναι πιάτα, ποτήρια, είτε είναι γυναίκες,..Καλά, το αισθητικό κριτήριο των Γιαπωνέζων δεν είναι και προς μίμηση...Όσο πιο μικρά είναι τα βήματα της γυναίκας, κι όσο πιο συρτά, τόσο πιο σαγηνευτική...γι αυτό τις βλέπεις και περπατάνε με πολύ μα πολύ μικρά και αστεία βηματάκια...