Δεν είχε να κάνει με την συγκεκριμένη αφίσα απλά με το γεγονός ότι αυτά που εξέθετε τα είχε για πούλημα οπότε το να βγάλω φωτογραφία θα ήταν κάπως άπρεπο. Αν με ενδιέφερε κάτι θα έπρεπε λογικά να το αγοράσω.Ναι αλλά για ποιόν λόγο απαγόρευσε να βγάλεις φωτογραφία?Δηλαδή αν έβγαζες φωτό κάποια άλλη άσχετη αφίσα θα το επέτρεπε?Μου κάνει εντύπωση.Όντως έπρεπε να ρωτήσεις τιμή!
Περίεργο. Όπως είδες εβγαλα πολλές φωτογραφίες τους πάγκους, φωτογραφιθήκαμε και εμείς οι ίδιοι και οι άνθρωποι ούτε παρατήρση μας έκαναν ένω μας είδαν. Και δεν ήμασταν οι μοναδικοί. Νομίζω είναι must οι φωτογραφίες των bouquinistes στις όχθες του Σηκουάνα.Δεν είχε να κάνει με την συγκεκριμένη αφίσα απλά με το γεγονός ότι αυτά που εξέθετε τα είχε για πούλημα οπότε το να βγάλω φωτογραφία θα ήταν κάπως άπρεπο. Αν με ενδιέφερε κάτι θα έπρεπε λογικά να το αγοράσω.
Κοίτα ή συνεπήρα με την ομορφιά μου όλους τους bouquinistes, ή κάποιοι δεν μας είδαν, ή πεσαμε σε πιο χαλαρούς και μπόρεσα ανενόχλητος και φωτογράφισαΤι να σου πω βρε Γιάννη, δεν ξέρω. Λες να πέσαμε εμείς σε στραβόξυλο; Πάντως τώρα που το θυμάμαι νομίζω πως κάπου είχε και ταμπελίτσα με το χαρακτηριστικό απαγορευτικό που την είδαμε όμως κατόπιν εορτής.
Οχι δε φταίει το χρώμα των μαλλιών σου, εγώ τα έγραψα με λίγη ασάφεια για να είναι επίκαιρα...πλάκα κάνω, μάλλον δυσνόητα είναι, αφού και εγώ τώρα που τα ξαναδιαβάζω δε βγάζω νόημα..πάντως, αυτό που λέει το μέλος emouli ήθελα να πω και μπράβο της που το κατάλαβε!
Mα κι εγώ είμαι πολύ ρομαντικόςΟι φωτογραφίες με την δύση του ήλιου είναι υπέροχες, πολύ ρομαντικές!
Τι τον ρωτάς; Αφού είναι της ξεπέτας ο ρομαντικός.Καταπληκτικές οι φωτογραφίες σου! Μήπως θυμάσαι πόσος χρόνος χρειάστηκε για την επίσκεψη στον Λούβρo;