giannismits
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
Δεν είναι θέμα άδικου ή δίκιου.Να σου πω την αλήθεια το Παρίσι το περίμενα όπως το βρήκα.Δηλαδή δεν απογοητεύτηκα. Ήταν ότι πίστευα. Για μένα είναι υπερεκτιμημένο αλλά είναι πως το βλέπει ο καθένας. Σίγουρα μια flat πόλη δεν μπορεί να με κερδίσει. Δεν μου αρκούν τα επιβλητικά κτίρια που έτσι κι αλλιώς βρίσκεις παντού στην Ευρώπη. Θέλω και ένα γεωφυσικό περιβάλλον με φυσική ομορφιά.Αλλά και μια πόλη που να εξελίσεται.Και ναι από άποψη ομορφιάς αρχιτεκτονικής, φυσικόυ περιβάλλοντος και των αξιοθεάτων το Λονδίνο για μένα υπερνικά.Και εννοείται στις δραστηριότητες, στα θεάματα στη διασκέδαση.
Ευχαριστώ φίλε Βασίλη. Όπως αναφέρω παραπάνω το Λονδίνο ανήκει στην κατηγορία της πόλης που είναι μπροστά, εξελίσεται και ζει έντονα.Οι εναλλαγές κτιρίων, ιστορίας,τοπίου και ατμόσφαιρας είναι μοναδική στο Λονδίνο και νομίζω δεν μπορεί να συγκριθεί με κάτι άλλο παρά μονάχα με τη Νεα Υόρκη.Τι ευχάριστη έκπληξη ήταν αυτή βρε φίλε!
Περίμενα πως και πως να απολαύσω και πάλι, όποτε θα μπορούσες, μία νέα ιστορία σου με τις μοναδικές φωτογραφίες που μας δίνεις.
Έτσι ακριβώς! για να μην ξεχνιώμαστε.
Έχω βρεθεί 3 φορές στο Παρίσι και μπορώ να πω ότι πέρασα καλά. Φυσικά είναι μια από τις πιό μεγαλοπρεπείς και εντυπωσιακές πόλεις του κόσμου, αλλά μέχρι εκεί. Όπως είπες κι εσύ δεν είναι όμως Λονδίνο...
Σ΄ευχαριστώ για τις λεπτομέρειες για τον τάφο του Τζιμ Μόρισσον, θα τον έχω στα υπόψιν, γιατί τυγχάνει να είμαι μεγάλος φαν των Doors και του μεγάλου Τζιμ.
Περιμένουμε τη συνέχεια.
Οπωσδήποτε την επόμενη φορά, χάρτη, έρευνα, βροχερός καιρός και βουρ στο νεκροταφείο
Last edited: